INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG îl ține "în lanțuri" pe Neymar! Ce mutare a făcut Qatar pentru a bloca orice transfer

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 09:25

Brazilianul Neymar, 26 de ani, a devenit ambasadorul global al QNB, Banca Națională a Qatarului,  care deține toate drepturile de marketing ale jucătorului.

"Simțind cum se apropie decizia drastică a UEFA, pentru încălcarea fair-play-ului financiar, PSG plănuiește să-l vândă pe Neymar sau Mbappé". Știrea L'Équipe a învolburat și mai mult apele la Paris. 

Clubul a dat un comunicat agresiv, acuzându-i pe jurnaliști că dezinformează publicul și dezmințind că unul dintre starurile sale va pleca vara viitoare: "E complet fals, ridicol. Ne punem întrebări asupra onestității celor de la L'Équipe, asupra unui demers cumva schizofrenic".

Încă un indiciu că brazilianul nu-i va părăsi pe roș-albaștri la sfârșitul acestui sezon. E ținut în "lanțuri" pe Parc des Princes. Nu doar de contractul cu PSG, valabil încă trei ani și jumătate. Ney, 26 de ani, tocmai a devenit ambasadorul global al Băncii Naționale a Qatarului, care deține toate drepturile de marketing ale jucătorului ca imagine a mărcii. 
Statul arab, proprietarul grupării franceze prin Qatar Sports Investments, nu vrea să renunțe la vedete. Încercând să promoveze cu ajutorul lor Mondialul din 2022, organizat chiar la Doha. 

43de goluri a marcat Neymar la PSG

23 de assisturi a reușit brazilianul

48 de meciuri a jucat atacantul de 26 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează