INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG se pregătește pentru viața fără Mbappe » 3 supertransferuri țintite: pe listă, jucători de la Manchester City și Bayern!

Bernardo Silva, în dreapta, este pe lista lui PSG // foto: Guliver/gettyimages
Bernardo Silva, în dreapta, este pe lista lui PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 17:47 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 18:31

PSG se pregătește pentru viața fără Kylian Mbappe (25 de ani), campionul mondial din 2018 anunțând conducătorii clubului parizian că nu-și va prelungi contractul scadent în vară.

Decizia lui Mbappe nu i-a luat prin surprindere pe cei din birourile administrative. „PSG lucrează la planul de rezervă, în cazul despărțirii de Mbappe, încă din decembrie”, a dezvăluit astăzi reputatul jurnalist Fabrizio Romano.

„Vor fi cel puțin 3 transferuri mari în această vară. Un jucător de atac de top care să-l înlocuiască pe Mbappe, un mijlocaș de top și un stoper talentat vor ajunge la PSG”, a adăugat acesta.

Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”
SEPSI
Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”

PSG pregătește viața fără Kylian Mbappe » 3 supertransferuri țintite

Fabrizio Romano a numit și câteva dintre țintele parizienilor. Pentru poziția de atac este vizat Victor Osimhen, atacantul nigerian legitimat la Napoli, campioana en-titre a Italiei.

Mijlocașii de pe lista lui PSG sunt Bernardo Silva (Manchester City) și Bruno Guimaraes (Newcastle), în vreme ce stoperii de viitor „vânați” de parizieni sunt Leny Yoro (18 ani, Lille) și Matthijs de Ligt (24, Bayern Munchen).

Oficialii lui PSG lucrează și la prelungirea contractului unuia dintre cei mai promițători fotbaliști francezi, mijlocașul Warren Zaïre-Emery, fotbalist care la aproape 18 ani (îi va împlini pe 8 martie) are deja 58 de meciuri, 5 goluri și 6 pase decisive la prima echipă a parizienilor.

Lista de „cumpărături” a celor de la PSG

Leny Yoro, fundaș central de 18 ani care măsoară 1,90 metri, are o cotă de piață de 25 de milioane de euro. Internațional francez de tineret, el mai are contract cu Lille până în vara lui 2025.

Matthijs de Ligt și-a pierdut statutul de titular la Bayern Munchen, situație care îl nemulțumește. Stoperul olandez a semnat cu Bayern în vara lui 2022, pentru 67 de milioane de euro, și mai are contract în Bavaria până în 2027.

Bruno Guimaraes, internațional brazilian, este legitimat din ianuarie 2022 la Newcastle, pentru care a înscris 13 goluri în 91 de meciuri. Contractul îi va expira în vara lui 2028.

Bernardo Silva evoluează din 2017 la Manchester City. Mai are contract până în 2026 cu formația antrenată de Pep Guardiola.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Tot din fotbalul internațional: 

Postecoglou a răspuns la toate întrebările despre Radu Drăgușin: „Știa unde vine!”
TOTTENHAM
Postecoglou a răspuns la toate întrebările despre Radu Drăgușin: „Știa unde vine!”
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!
SPANIA
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  16 Februarie 2024, 19:14

Cica si Moldovan si Dragusin ar fi pe lista lor ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează