CAMPIONATE  ·  PSG

PSG // Kylian Mbappe vorbește despre Leo Messi și Cristiano Ronaldo; „E târziu să repet cariera lui Messi”

Articol de — Miercuri, 22 Ianuarie, 15:29

Kylian Mbappé a dezvăluit că idolii copilăriei au fost Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo şi şi-a fixat obiectivele anului: să câştige Liga, Euro şi titlul olimpic! 

La 21 de ani, francezul Kylian Mbappé are foame imensă de trofee şi vrea să uimească în 2020. Atacantul lui PSG şi-a dezvăluit obiectivele acestui sezon, într-un interviu publicat de Gazzetta dello Sport.

„Fanii mei vor ca eu să transmit imaginea unui băiat care a crezut în visul său, dând mereu maximum şi încercând să-şi doboare limitele în ideea de a marca fotbalul. Mi-aş dori să câştig Euro şi titlul olimpic cu naţionala şi Liga cu Parisul”, a declarat Mbappe.

Kylian Mbappe i-a iubit pe marii brazilieni 

Campionul mondial admite că a crescut, ca orice francez, cu mitul lui Zidane, dar l-a avut idol şi pe Cristiano Ronaldo.

„Am avut şi norocul de a-l înfrunta în teren, cu naţionala, însă i-am iubit şi pe marii brazilieni, de la Pelé şi Ronaldinho la Ronaldo şi Kaká. Pentru mine e deja târziu să repet cariera lui Messi, altfel trebuia să rămân la Monaco. 

Deci, în virtutea logicii şi fără a ştirbi din meritele lui Messi, trebuie neapărat să mă inspir din cariera lui Cristiano, care o ajută şi pe Juventus să câştige şi să fie una din favoritele la cucerirea Ligii”, a adăugat Mbappe. 

81 de goluriîn 109 partide are Mbappe pentru PSG

21 de goluriare Mbappé la PSG în acest sezon, 13 în Ligue 1, 5 în Champions, două în Cupa Ligii şi unu în Supercupa Franţei. În stagiunea trecută, a reuşit 39

Citește și: Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1