INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce a făcut Luis Enrique pentru a-i supraveghea pe jucătorii lui PSG

Jucătorii lui PSG celebrează un gol / Foto: Imago
Jucătorii lui PSG celebrează un gol / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 14:47 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 16:03

Antrenorul lui PSG, Luis Enrique, ține foarte mult la disciplină și a decis să însărcineze un angajat cu „supervizarea” jucătorilor în afara terenului. Acesta monitorizează principalele cluburi de noapte din Paris.

Luis Enrique vrea să aibă control total la PSG. Un fanatic al disciplinei, antrenorul spaniol a apelat chiar la monitorizarea jucătorilor săi în afara dreptunghiului verde - după cum relatează cotidianul L'Equipe.

Anunț major. Noua supercompetiție organizată din 2025. 29 de zile, 32 de echipe, un trofeu suprem! 3 puteri confirmate deja!
MONDIALUL CLUBURILOR
Anunț major. Noua supercompetiție organizată din 2025. 29 de zile, 32 de echipe, un trofeu suprem! 3 puteri confirmate deja!

Prestigioasa publicație de sport dezvăluie că el l-a transformat pe unul dintre asistenții săi într-un veritabil spion. 

Sarcina acestuia este de a supraveghea principalele cluburi de noapte din Paris, pentru vedea dacă vreuna dintre vedetele echipei a ieșit „în decor”.

Jucătorii lui PSG sunt supervizați inclusiv în social media

De asemenea, „spionul” trebuie să monitorizeze și aparițiile jucătorilor pe rețelele de socializare. Scopul din spatele tuturor acestor măsuri foarte speciale este ca ei să se concentreze strict pe aspectul sportiv.

PSG nu are deocamdată un sezon strălucit. În Ligue 1 e în continuare numărul 1, într-adevăr, având 5 puncte avans față de a doua clasată, Nice. Dar în Champions League, într-o grupă cu Borussia Dortmund, AC Milan și Newcastle United a tremurat până la final.

PSG s-a calificat cu mari emoții în „optimile” Champions League

Calificarea în „optimi” și-a asigurat-o abia în ultimele două etape, cu mare noroc, în urma a două remize. Una acasă, cu Newcastle United (1-1), cealaltă la Dortmund (1-1).

În faza următoare a competiției, parizienii o vor întâlni pe Real Sociedad San Sebastian, primul meci pe teren propriu. Duelurile din „optimi” sunt programate pe 13/14, respectiv 20/21 februarie, returul pe 5/6, respectiv 12/13 martie 2024.

VIDEO Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Mai puteți citi:

FCSB, avantaj-record! » Ultima dată când s-a întâmplat asta, roș-albaștrii au ieșit campioni

Gigi Becali îl aduce înapoi pe Malcom Edjouma! Și i-a pregătit un nou post: „Acolo îl bag”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  18 Decembrie 2023, 17:57

Nu ar strica si un antrenor, la ikipa asta… Ca de castigatori a diverse concursuri de împrejurări e lumea plină.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează