INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mauricio Pochettino, primul trofeu cu PSG după 12 zile la Paris! A cucerit Supercupa Franței

PSG a câștigat Supercupa Franței // foto: Imago +8   FOTO
PSG a câștigat Supercupa Franței // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 08:26 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 08:54

Paris Saint-Germain a cucerit Supercupa Franței, învingând-o pe Olympique Marseille, scor 2-1. Este primul trofeu din cariera lui Mauricio Pochettino (48 de ani).

PSG a câștigat atât campionatul, cât și Cupa Franței sezonul trecut, astfel că a jucat Supercupa cu formația care a încheiat campionatul precedent pe locul 2, Olympique Marseille.

A fost primul meci cu trofeul pe masă în care Mauricio Pochettino, sosit de 12 zile la Paris, i-a antrenat pe roș-albaștri.

PSG a câștigat Supercupa Franței

PSG a marcat în minutele 39, prin Mauro Icardi, și 85, prin Neymar, care a punctat din penalty. Scorul final a fost stabilit de Dimitri Payet în minutul 89, iar PSG a câștigat primul trofeu al sezonului.

7-4a fost raportul șuturilor pe poartă, în favoarea lui OM

Pentru Mauricio Pochettino, Supercupa Franței este primul trofeu din palmares. A antrenat-o pe Tottenham timp de 2.001 zile, dar nu a reușit să pună mâna pe vreo distincție. La Paris, a avut nevoie de 12 zile.

+4 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Sociedad - Barcelona 1-1, 2-3 d.pen » Ter Stegen, eroul blaugrana la penalty-uri! Posibil El Clasico în finala Supercupei Spaniei

Surpriză mare în Cupa Germaniei! Bayern Munchen, eliminată de o echipă de liga a 2-a

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează