INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

O cauză a eșecurilor lui PSG: „La Paris, nimic nu e mai important decât petrecerile. Înfiorătoare, cu palate închiriate și sute de invitați”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 10:18 / Actualizat marti, 11 august 2020 10:43

Thomas Meunier, transferat în această vară la Dortmund, dezvăluie party-urile fără sfârșit ale parizienilor. În nouă ani cu patronii qatarieni, roș-albaștrii nu au depășit niciodată faza „sferturilor” în Liga Campionilor.

  • LIGA CAMPIONILOR / FINAL 8, ”SFERTURI” / Atalanta - PSG, miercuri, 22:00, Digi 1, Telekom 1, Look Plus

Când Final 8-ul Champions League e gata de start la Lisabona, înaintea unui sfert de finală pe care PSG nu l-a depășit niciodată în nouă ani cu patronii qatarieni, în ciuda unor investiții colosale, un fost jucător al parizienilor dezvăluie unul dintre motivele pentru care roș-albaștrii nu cuceresc Europa, având mereu jucători-cheie accidentați. Petrecerile monstruoase și fără sfârșit. Cu Neymar în mijlocul lor.

„Ei sunt mai mult decât fotbaliști. Sunt staruri”

Thomas Meunier, fundașul dreapta transferat în această vară la Dortmund, după patru ani pe „Parc des Princes”, a declarat într-un interviu pentru Daily Mail: „La Paris, nimic nu e mai important decât party-urile. E incredibil”. Belgianul a făcut o paralelă: „Când eram la Bruges, ne întâlneam de zilele de naștere într-un bar și jucam darts sau biliard, dar la PSG sunt înfiorătoare. Închiriaze palate, clădiri întregi, și vin sute de invitați. Ei sunt mai mult decât fotbaliști. Sunt staruri. În mijlocul acestor reuniuni extravagante, mă întrebam: «Pe mine m-ați văzut?»”.

O cauză a eșecurilor lui PSG: „La Paris, nimic nu e mai important decât petrecerile. Înfiorătoare, cu palate închiriate și sute de invitați”
Thomas Meunier, foto: Guliver/Getty Images

„Dar ce nu s-a întâmplat?!”

Pe 2 februarie, cu două zile înaintea unui meci, Neymar și-a sărbătorit ziua de naștere, chiar dacă antrenorul Thomas Tuchel s-a opus. Iar două săptămâni mai târziu, Di Maria, Cavani și Icardi au dat o petrecere comună, organizată de Wanda Nara, soția lui Icardi.

La party-ul lui Neymar, nu au stat toți împreună. Cei căsătoriți la un etaj, cu soțiile, cei necăsătoriți la un alt etaj, înconjurați de manechine. Întrebat ce s-a întâmplat la petrecere, spaniolul Ander Herrera a răspuns misterios: "Dar ce nu s-a întâmplat?!". 

Îl acuză pe Leonardo: „A fost laș”

Tot Meunier susține că PSG s-a purtat foarte urât cu el. Belgianul l-a contrat dur pe directorul sportiv Leonardo, care a anunțat că fundașul dreapta a refuzat să-și mai prelungească două luni contractul pentru a juca în Final 8-ul Ligii Campionilor. "Totul e fals, nici măcar nu am primit o propunere de la club. Nu mi-au dat nici măcar un telefon", a protestat jucătorul: "I-au trimis doar un e-mail impresarului meu în care îl anunțau că nu mai trebuie să rămân la PSG. Și Leonardo, și ceilalți au fost lași". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

liverpool a bifat primul transfer al verii! Jurgen Klopp i-a adus concurent pe post lui Robertson

Superofertă pentru Mario Balotelli! Cum să prefere CFR Cluj?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  11 August 2020, 13:32

"Cei căsătoriți la un etaj, cu soțiile, cei necăsătoriți la un alt etaj, înconjurați de manechine"...avantaj pentru burlaci:)))

180190845824463
Mihnea Iorga  •  11 August 2020, 12:07

Bravo lor, work hard, play hard! Dortmund, Real Madrid, Juventus sau Liverpool sunt out, PSG e inca in competitie!

teodorgsav
teodorgsav  •  11 August 2020, 10:45

Hai sa ne amintim cum au fost furati la Barcelona. Si asta e unul din motivele pentru care nu au depasit Sferturile. Trebuia sa fie Messi in cursa pentru Balonul de Aur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează