INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

REZUMAT VIDEO PSG în degringoladă: „Criză de suficiență”. Antrenorul dă vina pe echipă, după ultimul rezultat prost

Galtier și-a exprimat supărarea după remiza PSG - Reims 1-1
Galtier și-a exprimat supărarea după remiza PSG - Reims 1-1

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 14:49 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 14:50

Galtier și-a exprimat supărarea după remiza PSG - Reims 1-1: „Am căzut într-un zonă de confort din care este greu să ieșim. Trebuie să iau anumite decizii, care se impun”.

PSG are un început slab de an și a călcat din nou strâmb după eșecul de la Rennes, 1-1 cu Reims, cu gol primit la ultima fază. Deși a avut aproape cea mai bună formulă în teren, trupa lui Galtier nu s-a impus, terminând meciul în zece oameni, cu Verratti intrat după pauză și eliminat în miutul 59! 

Antrenorul Christophe Galtier și-a exprimat supărarea pentru prestația campioanei: „Am căzut într-un zonă de confort din care este greu să ieșim. Nu este vorba despre o criză de încredere, ci de suficiență. După Cupa Mondială, nu putem fi mulțumiți de meciurile noastre. Trebuie să iau anumite decizii, ce se impun pentru a regăsi acea echipă puternică, o echipă care joacă la cel mai înalt nivel. Am lăsat-o mai moale!"

Dan Șucu, după ce a stat la U Cluj - Rapid lângă Nelu Varga: „Asta ne-a zis” » Ce le-a spus patronul lui CFR Cluj
RAPID
Dan Șucu, după ce a stat la U Cluj - Rapid lângă Nelu Varga: „Asta ne-a zis” » Ce le-a spus patronul lui CFR Cluj

Ce acuză antrenorul lui PSG: „Mulți sub nivelul cerut”

Golul lui Neymar (51) n-a fost suficient. Tehnicianul a identificat de ce suferă parizienii: 

„Sunt responsabil pentru aceste meciuri slabe, dar sunt și responsabilități individuale pentru aceste prestații, în scădere față de perioada de dinaintea Mondialului. În clipa de față, prea mulți jucători nu se află la nivelul cerut. Trebuie să facem ceva pentru a recrea spiritul de competiție, să ne scuturăm, să jucăm ca o echipă și când nu avem mingea. Dacă ești antrenor, nu poți să fii mulțumit cu astfel de rezultate și evoluții, atât colectiv, cât și individual".

PSG se apără doar în 7

Și căpitanul oaspeților a explicat care sunt slăbiciunile liderului, de care s-a profitat. „Am exploatat faptul că cei trei din față nu fac și faza defensivă. PSG se apără doar în 7, pentru că Messi, Neymar și Mbappé nu se retrag suficient. Puteam specula mai mult, am pregătit acest meci la victorie și n-am dus la capăt destule acțiuni. Când cei de la PSG au mingea sunt foarte puternici, dar când o pierd devin vulnerabili", a spus Yunis Abdelhamid.

Internaționalul marocan regretă că Reims n-a scos decât un egal: „Am încercat să avem răbdare și să frutificăm contraatacurile, doar că n-am ales cele mai bune soluții. Am risipit situații favorabile, dar, având în vedere scenariul jocului, un punct ne recompensează eforturile".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Chelsea îl ia și pe Enzo Fernandez! Va depăși 600 de milioane în acest sezon în transferuri, peste 300 numai în ianuarie

Massimiliano Allegri își amenință jucătorii după 0-2 cu Monza: „I-aș fi schimbat pe toți, inclusiv pe mine”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează