INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - RENNES 1-0

FOTO PSG, victorie chinuită în prelungiri cu Rennes » Messi și Mbappe, decisivi! A fost ultima repetiție înainte de duelul cu Real Madrid

Leo Messi și Kylian Mbappe
Foto: Imago +9   FOTO
Leo Messi și Kylian Mbappe Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 10:08 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 12:45

PSG s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul de vineri seară cu Rennes, după un gol reușit de Kylian Mbappe în minutele de prelungire.

Meciul cu Rennes trebuia să fie pentru parizieni un antrenament pentru marele duel cu Real Madrid din Liga Campionilor de săptămâna viitoare. Însă starurile lui PSG au dezamăgit, având o evoluție extrem de slabă.

Cu Messi și Mbappe titulari în atac, PSG nu a reușit să-și creeze nicio ocazie importantă de gol până în minutul 40, când Mbappe a lovit bara, iar apoi șutul puștiului Xavi Simons a fost respins de un fundaș al oaspeților.

Repriza secundă a continuat cu același joc slab, fără ocazii din partea vedetelor lui Pochettino. Salvarea a venit în minutul 90+3 de la Mbappe. Francezul a finalizat un contraatac pornit de Icardi și continuat de Leo Messi. Argentinianul i-a pasat excelent lui Mbappe, care a înscris cu un șut la colțul lung la chiar primul șut pe poartă al parizienilor din acest meci.

+5 FOTO

Fanii lui PSG i-au contestat pe Mbappe și compania

Jocul slab al lui PSG i-a nemulțumit pe fani, care i-au huiduit pe jucători și au afișat mesaje prin care le cer fotbaliștilor să-și arate valoarea în teren. 

„Cântăm cu pasiune pentru niște jucători fără motivație” și „Încetați să ne luați ne mai luați drept proști” au fost mesajele afișate de fanii Parisului.

PSG, victorie chinuită în prelungiri cu Rennes » Messi și Mbappe, decisivi! A fost ultima repetiție înainte de duelul cu Real Madrid

Fanii lui PSG sunt supărați și pe conducerea clubului

În urma eliminării celor de la PSG din Cupa Franței, de Nice (0-0, 5-6 la penalty-uri), de săptămâna trecută, Collectif Ultras Paris (CUP), cel mai influent grup de suporteri al lui PSG, și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea clubului și de modul în care se fac transferurile la echipă.

„De prea mult timp clubul ne-a oferit o imagine pe care nu o mai susținem. Un club care colecționează vedete ca un copil răsfățat, fără să îi pese de consecințele sportive”, afirmau ultrașii parizieni

Clubul pare să viseze atât de mult, încât dă impresia că sezonul începe în februarie și că nu ține cont de trofeele interne. Nu mai recunoaștem acest club. Răbdarea noastră a ajuns la limita! Ne-am oferit întotdeauna sprijinul neclintit, în ciuda imenselor dezamăgiri. Astăzi tragem un semnal de alarmă. Jucători, antrenori, este timpul să reacţionăm sau ne vom confrunta în continuare cu o dezamăgire inacceptabilă. Respectați-ne, respectați culorile!

- comunicat CUP

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi, dorit înapoi la Galatasaray » Ce plan a pus la cale Fatih Terim

AC Milan i-a prelungit contractul unui titular. Jucătorul a fost dorit de Barcelona

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
michael
michael  •  12 Februarie 2022, 13:51

Mda, cică ”meciul cu Rennes trebuia să fie un antrenament”!! Asta de unde ați mai scos-o?? Nu vedeți ce joacă fosilele astea aduse de PSG? Oricum, meciu cu Real va fi ultimul din UCL, pentru PSG, nu are cum merge mai departe, după cum joacă.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  12 Februarie 2022, 13:03

 „Încetați să ne luați ne mai luați drept proști” au fost mesajele afișate de fanii Parisului.. „Încetați să ne luați ne mai luați drept proști” ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează