INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - RENNES 4-1

PSG - Rennes // VIDEO PSG dă de pământ cu fiecare adversar! Victorie categorică împotriva lui Rennes, scor 4-1

Mbappe e lider în clasamentul golgeterilor cu 18 reușite, cu două peste colegul Cavani
Mbappe e lider în clasamentul golgeterilor cu 18 reușite, cu două peste colegul Cavani

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 09:26

PSG continuă marșul spre un nou titlu de campioană în Ligue 1. Formația lui Tuchel a demolat-o pe Rennes, scor 4-1, deși oaspeții au tras cu dinții pentru a scoate un egal și la pauză scorul era 1-1.

Cavani a deschis scorul după doar 7 minute cu o lovitură de cap de la 6 metri, însă până la pauză s-a produs surpriza și Niang a marcat cu o execuție spectaculoasă, cu călcâiul, din 4 metri (28).

Din minutul 60, PSG s-a dezlănțuit și a mai marcat de 3 ori. Primul a fost Di Maria, care a scăpat singur cu portarul oaspeților și a punctat cu o scăriță de efect.

Mbappe a înscris și el după o gafă în defensiva lui Rennes în minutul 66. Tabela a fost înschisă de Cavani, care a fost servit cu poarta goală de Mbappe și a împins mingea în plasă.

PSG are 18 victorii și 2 remize în 20 de etape din Ligue 1. A adunat 56 de puncte, cu 13 peste Lille, care este în acest moment pe locul 2. Rennes e la mijlocul clasamentului, pe 10, cu 30 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează