INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - LILLE 2-1

PSG shimbă istoria Europei! Performanță uluitoare reușită de echipa lui Tuchel după 2-1 cu Lille

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 11:09

PSG sfidează dezvăluirile Football Leaks și a legat încă un succes în parcursul perfect din Ligue 1, 2-1 cu Lille. Are după 12 etape 11 puncte avans față de Lille, pe care au răpus-o aseară Mbappé și Neymar.

Nici ocupanta locului secund din Ligue 1 nu i-a făcut față campioanei. Lille a rezistat 70 de minute pe "Parc des Princes", până când Mbappé (nota 8 în L'Equipe) a deblocat tabela și a deschis drumul lui PSG către istorie. Pentru că trupa lui Thomas Tuchel a stabilit vineri noul record al unui start în Top 5 campionate ale Europei. Are 12 victorii în 12 etape, cu 41 de goluri marcate, medie de 3,4 pe meci, și doar șapte încasate, sfidând parcă dezvăluirile făcute de Football Leaks, în privința modului în care a fentat fair-play-ul financiar.

"Nu ne-au dat nicio șansă"

"Deasupra norilor.", a titrat L'Equipe, după ce parizienii au întrecut performanța lui Tottenham din 1960, "cu conexiunea fatală Mbappé - Neymar, cei doi conlucrând excelent la al doilea gol. "Parisul nu ne-a dat nicio șansă", a admis Christophe Galtier, tehnicianul învinșilor, consolat doar de penaltyul lui Pépé, din prelungiri. 

40 de goluri are Mbappé în Ligue 1 la doar 19 ani, 10 luni și 13 zile. Kylian este cel mai tânăr jucător care a reușit această performanță în ultimele 45 de sezoane

"Mbappé va câștiga mai multe Baloane de Aur. Este de clasă mondială, ca Messi și Ronaldo. Rapid, foarte tehnic și n-are nevoie de prea multe spații să-și etaleze calitățile" Christophe Galtier, antrenor Lille

"Kylian continuă să mă uimească. Este un monstru, în sensul pozitiv, și va ajunge cel mai valoros fotbalist din lume. Cu Lille a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon" Thomas Tuchel, antrenor PSG

Citește și: Jocul dublu al UEFA: contracte umflate cu sute de milioane de euro pentru cluburile șeicilor, excluderi ale cluburilor din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Noiembrie 2018, 13:00

Trebuie sa stea la coada ca Morutan, cComna si cu Man ii iau fata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează