INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MONACO 2-0

PSG și Monaco au dedicat meciul direct catedralei Notre-Dame » S-a depășit miliardul de euro din donații!

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 15:32

Lumea fotbalului nu uită dezastrul din 15 aprilie, ziua când catedrala Notre-Dame a luat foc.

Președintele Emmaneul Macron a promis să restaureze cât mai repede catedrala ce rezistă de 850 de ani. Iar lumea sportului continuă să strângă bani pentru refacerea bisericii.

Duminică, jucătorii lui PSG au purtat pe piept imaginea capodoperei gotice, iar pe spate, în locul numelor, scria Notre-Dame. Și Monaco a avut pe tricou emblema catedralei.

Până acum, s-a depășit miliardul de euro din donațiile pentru restaurarea clădirii.

Vezi și: 

PSG // VIDEO + FOTO Kylian Mbappe i-a depășit pe Messi și Ronaldo, apoi a dat o declarație enigmatică despre Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bertino
bertino  •  22 Aprilie 2019, 17:09

Cu banii astia se ridica 10 catedrale. Acu s-a ivit un nou motiv pentru a se spala niste bani si a se imbogatii niste lipitori. Pentru muritorii de foame din coloniile franceze din Africa nu da nimeni doi bani - dar, nah, asta inseamna civilizatie , cultura si mentalitate, nu-i asa?

1893269640940104
Lunca Andrei  •  22 Aprilie 2019, 16:13

Astia strang 1 miliard in nici o saptamana,iar noi nu am reusit sa rascumparam Cumintenia Pamantului in mai mult de 6 luni,la o suma cu mult inferioara.Asta este diferenta dintre ei si noi...de 3 generatii de realizari,cultura si mentalitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează