INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

E tot mai aproape! PSG și Zidane negociază de mai multe săptămâni!

Zinedine Zidane, antrenorul în vârstă de 49 de ani
Zinedine Zidane, antrenorul în vârstă de 49 de ani

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 14:33 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 15:14

Le Parisien dezvăluie că Zinedine Zidane, antrenorul în vârstă de 49 de ani, s-a întâlnit recent cu reprezentanții lui PSG la un luxos hotel din Orașul Luminilor.

La început, a părut doar o speculație, pe care n-au crezut-o mulți, știind cât este de legat Zinedine Zidane de Marseille, orașul natal și locul unde trăiesc părinții lui, și știind cum privesc marseillezii gruparea pariziană.

Jurgen Klopp, luat tare la conferința lui Liverpool: „Trebuie să prezinți scuze unui întreg continent!”
Liverpool
Jurgen Klopp, luat tare la conferința lui Liverpool: „Trebuie să prezinți scuze unui întreg continent!”

Zidane s-a întâlnit cu directorul sportiv și managerul general ai lui PSG

Dar ultimele informații par să confirme planul lui PSG. Potrivit cotidianului Le Parisien, oficialii roș-albaștrilor nu doar că îl doresc pe antrenorul în vârstă de 49 de ani, ci au pornit deja tratativele în tentativa de a-l aduce pe „Parc des Princes".

PSG ar negocia de mai multe săptămâni cu Zidane. Recent, tehnicianul s-a întâlnit în luxosul hotel parizian Royal Monceau cu directorul sportiv Leonardo și managerul general Jean-Claude Blanc, de care ZZ e apropiat.

Totul depinde de situația lui Pochettino

Clubul l-ar dori pe Zizou de la începutul sezonului viitor. Totuși, în funcție de rezultate și de situația lui Mauricio Pochettino, curtat insistent de Manchester United, fostul antrenor al lui Real Madrid ar putea ajunge mult mai devreme lângă Eiffel, să-i pregătească pe Messi, Neymar și Mbappé. Poate chiar din această iarnă.

Citește și: 

Messi, pus la zid de un fost adversar: „Începe să mă enerveze! Leo, nu ți-e rușine?!”

Pericolul Qatar! 2 jurnaliști norvegieni care făceau un reportaj despre CM 2022, arestați 30h la Doha! „Șocant, inacceptabil”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează