INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG // Un campion mondial îl face praf pe Mbappe: „Nu-l voi mai privi niciodată ca înainte" » Ce a spus Tuchel

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:18

Christophe Dugarry, 47 de ani, l-a criticat pe Kylian Mbappe (21 de ani) după cearta acestuia la schimbare cu antrenorul lui PSG: „S-a purtat ca un copil răsfățat. Lipsă de respect față de Tuchel și față de toate rezervele”.

La 21 de ani, Mbappe e o stea în plină ascensiune, un jucător tot mai bun de la o zi la alta. Dar nu acceptă să fie schimbat. Când antrenorul îl înlocuiește, face scandal. A fost a treia oară pentru Thomas Tuchel. Iar a fost obligat neamțul să-i explice de ce l-a chemat pe bancă în minutul 69, la 5-0 cu Montpellier. 

„Mă doare să-l văd astfel"

Pentru Christophe Dugarry, campion mondial în 1998 și european doi ani mai târziu, reacțiile lui KM7 nu sunt demne de el. Analistul RMC Sport l-a arătat atacantului lui PSG de ce greșește. „Văzându-l, mi-am spus că așa ceva e imposibil. S-a purtat ca un copil răsfățat", a declarat Duga.

Îl iubesc pe Kylian, mereu aștept cu nerăbdare să descopăr ce mai creează, dar mă doare să-l văd astfel. A arătat lipsă de respect față de Tuchel și față de Icardi, Cavani și toți ceilalți colegi care erau pe bancă. Nu-l voi mai privi niciodată ca înainte".

Tuchel: „Sunt terminat" 

Întrebat dacă Mbappe încearcă să forțeze plecarea de la PSG, tot ce e legat de el fiind urmărit cu atenție la Real, antrenorul a răspuns: „Sunt momente când relația cu jucătorii e mai dificilă. Dar el are contract, nu cred că profită de această situație pentru a se îndepărta de club".

Tuchel neagă că, la schimbări, îi este teamă de Neymar și că ia decizii „politice". „Dacă încep cu hotărârile «politice», sunt terminat. Toți ar pune presiune pe mine și nu i-aș mai putea înlocui decât pe cei mai tineri".

„Nu e nicio criză. Nici nu sunt supărat. Eu sunt antrenorul, iar ei sunt jucători importanți, de care avem nevoie pentru a câștiga meciuri. Dar e necesar să controlez grupul" 
Thomas Tuchel, antrenor PSG

vezi și:

Rangers // Scandal uriaș! Soția unui coleg al lui Ianis Hagi a angajat un detectiv să-l urmărească

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează