INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG vrea să facă transferul anului cu ajutorul lui Neymar! Brazilianul l-a sunat și l-a chemat la Paris

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 15:00

Mijlocașul francez Paul Pogba, 25 de ani, este într-o situația delicată la Manchester United, având o relație tensionată cu antrenorul Jose Mourinho.

PSG vrea să profite și să-l transfere în iarnă pe Paul PogbaGoal scrie că Neymar, starul lui PSG, l-a sunat pe Paul Pogba și l-a chemat la Paris. Atacantul brazilian l-ar fi întrebat pe francez dacă se simte bine la United și a făcut presiuni ca acesta să vină în Ligue 1.

Totuși, pentru a-l aduce pe Pogba, care a fost dorit și de Barcelona, PSG ar trebui să achite cel puțin 150 de milioane de euro.

Pogba este la United din 2012, când a venit la Juventus pentru 105 milioane de euro. În acest sezon are 4 goluri în 9 meciuri.

Citește și: Gest incredibil al lui Mourinho pentru a se răzbuna pe jurnaliștii! Toată presa din Anglia îl critică aspru după acest lucru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  06 Octombrie 2018, 16:39

Țeapa Pogba continuă.. Dacă ai oameni buni de marketing poți să alergi ca o rață, să pasezi la adversari, să se vadă indolența de pe lună, că tot vei reuși. Sunt sute de mijlocasi în fotbal mult mai buni, muncitori si eficienti decât acest Pogba, care mai și costă suta de milioane de euro. :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează