INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Incidente la derby-ul PSV - Ajax: insulte între căpitani, Tadic lovit în cap de ultrașii gazdelor!

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 09:44 / Actualizat luni, 01 martie 2021 09:55

Liderul lui Ajax, sârbul Dusan Tadic (32 de ani), îl acuză pe căpitanul advers: „Mi-a spus că sunt o «fetiță», un laș!”. Denzel Dumfries (24 de ani) a reacționat: „M-a înjurat de mamă!”. Ajax a egalat în prelungiri, 1-1, și are șase puncte avans în fruntea clasamentului.

Un meci PSV - Ajax aproape întotdeauna se termină cu scandal. Rivalitatea e mare, tensiunea, la fel. Mai ales când cele două echipe sunt în luptă directă pentru titlu.

Dusan Tadic, enervat de jucătorii lui PSV: „Nu faci asta niciodată cu un sârb!”

Dacă ar fi învins duminică, pe „Philips Stadion”, echipa din Eindhoven ar fi redus diferența la trei puncte, dar „lăncierii” au egalat din penalty în al doilea minut de prelungire și au rămas pe primul loc, cu șase puncte avans, plus o restanță de jucat.

Lovitura de pedeapsă a aprins spiritele pe teren și dincolo de el. După ce a înscris, Dusan Tadic, căpitanul lui Ajax, a început să-l insulte pe Denzel Dumfries. „M-a înjurat de mamă”, l-a acuzat liderul lui PSV. 

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+1 FOTO

Sârbul explică reacția furibundă: „Când am luat mingea, trei adversari mi-au făcut o mică groapă la punctul de la 11 metri și mi-au spus că sunt o «fetiță», un laș și că voi rata. Nu faci asta niciodată cu un sârb. Dacă dau gol, nu sunt genul care să mulțumească după ce îi zici «fetiță»”.

Dusan Tadici, lovit de suporterii lui PSV

Nu s-au terminat atunci incidentele, pe teren. Când Tadic a ieșit din stadion pentru a urca în autocar, era așteptat de ultrașii gazdelor. Cu insulte și monede. A fost lovit în cap și Ajax a depus plângere pentru „tratamentul” primit la Eindhoven.

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+1 FOTO

VIDEO. Top 10 goluri ale lui Dusan Tadic la Ajax

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu, „dublă” pentru Slavia Praga! Execuție magistrală din lovitură liberă

Un star din MMA se implică în scandalul dintre Ibrahimovic și LeBron James: „Ești marioneta Chinei! Ești groaznic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iosif_2021
iosif_2021  •  01 Martie 2021, 10:08

De asta e mai bun fotbalul fără spectatori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează