INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE LYON

Puel e realist: "Lyon nu mai are şanse la titlu, sînt mulţumit cu locul doi sau trei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Tehnicianul lui Olympique Lyon, Claude Puel, este de părere că handicapul de puncte dintre echipa sa şi liderul la zi din Ligue 1, Girondins Bordeaux, este aproape imposibil de recuperat şi spune că s-ar mulţumi şi cu o clasare pe locul secund la finele stagiunii, informează, duminică, L'Equipe.

"Bordeaux este o echipă matură, în timp ce noi suntem o echipă în reconstrucţie. În acest moment, distanţa de puncte care ne separă în clasament este aproape imposibil de recuperat. Am început sezonul foarte bine, însă după pauza internaţională am început, treptat, să pierdem din turaţie.

Am gestionat prost acea perioadă, iar jucătorii şi-au pierdut din concentrare. În aceste condiţii, aş fi mulţumit şi cu locul doi sau trei la finalul campaniei", a spus Puel.

După 19 etape disputate în Ligue 1, Lyon, campioana Franţei între 2002 şi 2008, ocupă abia poziţia a 7-a în competiţia internă, la 13 puncte distanţă de liderul şi, totodată, campioana en-titre, Girondins Bordeaux.

Cu toate acestea, Olympique, care în vara trecută a investit în jur de 70 de milioane de euro în transferuri, s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde va întâlni formaţia spaniolă Real Madrid.

NewsIn

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close