INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Puricele mofturos » Messi a refuzat trofeul pentru cel mai bun jucător al Cupei Americii!

Messi a dat gol numai din penalty la Copa: unul în deschidere, la 2-2 cu Paraguay, al doilea la lovituri de departajare, în finala cu Chile
Messi a dat gol numai din penalty la Copa: unul în deschidere, la 2-2 cu Paraguay, al doilea la lovituri de departajare, în finala cu Chile

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 00:00

Căpitanul Argentinei nu s-a consolat cu premiul individual, rămas neacordat, repetînd gestul de frustrare după meciul din grupă cu Paraguay (2-2). Ca să uite de eșec, își va termina tatuajul de pe brațul drept.

Ales " Balonul de Aur" la CM 2014 și acum cel mai bun jucător la Copa America 2015. Din păcate pentru Messi, la ambele competiții, Argentina a terminat pe locul 2. Iar medalia de argint nu-l poate consola pe Leo, care a refuzat distincția oferită de gazde după ce "naționala" chiliană a luat în premieră trofeul, în urma loviturilor de departajare!

Inclus în echipa ideală a turneului, "Puricele" nu a mers pe podium să-și ridice cupa, astfel că premiul respectiv a rămas neacordat. De altfel, la festivitatea de final, căpitanul "pumelor" și-a scos imediat de la gît medalia de argint, încercînd să uite amărăciunea eșecului.

Deși apoi s-a pozat alături de un puști chilian. Messi nu acceptase titlul de cel mai bun om al meciului după duelul cu Paraguay în grupe (2-2), iar federația argentiniană a fost amendată.

Altfel, Leo s-a întors acasă, la Rosario, unde rămîne cîteva zile cu fiul, Thiago, și soția, Antonella Rocuzzo, ca să-și termine tatuajul de pe brațul drept, inspirat de pe un ornament de vitraliu al celebrei catedrale Sagrada Familia din Barcelona. După care va pleca într-o vacanță în Europa, startul cu Barca în Primera Division fiind pe 15 august.

Di Maria, out o lună!

Angel Di Maria va fi indisponibil cel puțin o lună, după accidentarea suferită în finala cu Chile din Copa America. La capătul unui sprint de 40 de metri, șeptarul argentinian a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural stîng și a fost schimbat cu Lavezzi. Jucătorul lui Man. United va rata astfel debutul în noul sezon din Premier, pe 8 august, cu Tottenham.

"Leo resimte din plin frustrarea. E cel mai bun și toată lumea e cu ochii pe el. E devastat"
Ezequel Lavezzi, internațional argentinian

5 chilieni în echipa Copa America 2015

Bravo (Chi) - Otamendi (Arg)    Medel (Chi)    Murillo (Col) - Vidal (Chi)    Mascherano (Arg)    M. Diaz (Chi)    Cueva (Per) - Messi (Arg)    P. Guerrero (Per)    E. Varga (Chi). Antrenor Jorge Sampaoli (Chi)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează