INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ratare de pomină! Ce scriu italienii după evoluția lui Pușcaș și ce note au primit el și Drăgușin la Genoa

George Pușcaș, atacant Genoa. 
Foto: Imago
George Pușcaș, atacant Genoa. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 13:04 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 13:45

George Pușcaș (27 de ani) a „împușcat” un 5 în Gazzetta dello Sport la prima sa titularizare din acest sezon la Genoa. „Nu și-a mai revenit după golul ratat incredibil în primele secunde!”, a scris cotidianul roz. Care i-a dat 5,5 colegului Radu Drăgușin, și el integralist contra lui Frosinone (1-2).

Genoa și-a continuat seria neagră în deplasările din Serie A și a cedat ieri cu Frosinone (1-2). A fost un joc slab făcut de cei doi români (ambii integraliști) ai echipei rossoblu, notele primite azi în presa italiană fiind în consecință. 

Noul copil teribil al Italiei! Iubit în vestiarul lui AC Milan, star peste noapte pe social media după debutul în Serie A!
ITALIA
Noul copil teribil al Italiei! Iubit în vestiarul lui AC Milan, star peste noapte pe social media după debutul în Serie A!

Ratarea singur cu portarul chiar în debutul meciului l-a marcat pe George Pușcaș, aflat la prima titularizare în acest sezon la Genoa.

„George Pușcaș a fost evanescent”

„După mai puțin de un minut a risipit o oportunitate colosală, la numai doi pași de poartă. Pușcaș n-a reușit să țină mingea sus și nici să tragă echipa după el în față. Evanescent", l-a caracterizat agenția Tuttomercatoweb.com și i-a apreciat cu nota 5 evoluția în cele 90 de minute de pe "Benito Stirpe" din Frosinone. 

„Tricolorul" nu a profitat de absența primilor trei atacanți din lotul Grifonului, Gudmundsson, Retegui și Ekuban, și a fost criticat și de Gazzetta dello Sport:

„Nu și-a mai revenit după golul «devorat» incredibil la câteva zeci de secunde după start". Cotidianul roz l-a plasat între cei mai slabi jucători de pe teren, doar portarul Josep Martinez, complice la unul din golurile încasate, primind aceeași notă de 5.

„Pușcaș, cea mai bună prestație din acest an!”

Cotidianul local Il Secolo XIX l-a încurajat și i-a acordat o jumătate de punct autorul golului egalizator cu Israel din preliminariile Euro 2024: „Probabil a livrat cea mai bună evoluție din acest an, dar după 55 de secunde a irosit ocazia de 1-0. La câțiva pași de poartă șutează slab și a fost apoi blocat de Okoli. 

Pentru restul meciului s-a zbătut ca de obicei, a și reușit să se descurce în postura de pivot, cu câteva pase cu capul. A părut printre cei mai vivace jucători de la oaspeți. A jucat bine ca atacant central, mai ales în a proteja mingea".

Presa din Italia, despre Radu Drăgușin: „A riscat să facă un penalty în final”

Nici Radu Drăgușin nu s-a risicat de data asta la nivelul așteptărilor lui Gilardino. „Nu a rămas lucid până la capăt și a riscat să comită o lovitură de la 11 metri la Barrenechea", l-a acuzat Gazzetta dello Sport (nota 5,5). 

1gol de fiecare au marcat George Pușcaș și Radu Drăgușin în acest campionat la Genoa, primul în 176 de minute, iar celălalt în 1.170 de minute

Pe aceeași linie s-a aflat și Tuttomercatoweb.com: „Primul la degajările defensive în Serie A, a acordat puțină atenție manierelor sale de a interveni. A avut o pată pe final, când a întârziat să-l blocheze pe Brescianini".

Chiar dacă a venit printre ultimii de la națională, Genia nu poate renunța la prezența lui în teren. Evoluție ordonată, fără intervenții care să salveze rezultatul, cum ne-a obișnuit în alte ocazii. A riscat când a atins mingea cu mâna, un pic în afara careului, cum a decis VAR, dar intervenția lui a fost riscantă.

 - Il Secolo XIX, cotidian din Genova

VIDEO Edi Iordănescu despre criticile la adresa lui George Pușcaș: „ Nu sunt de acord cu ce s-a discutat”

Citește și

Joacă la cacealma » Trucul lui Jose Mourinho pentru a antrena o supernațională!
ANTRENORI
Joacă la cacealma » Trucul lui Jose Mourinho pentru a antrena o supernațională!
Noul copil teribil al Italiei! Iubit în vestiarul lui AC Milan, star peste noapte pe social media după debutul în Serie A!
ITALIA
Noul copil teribil al Italiei! Iubit în vestiarul lui AC Milan, star peste noapte pe social media după debutul în Serie A!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ricco
ricco  •  27 Noiembrie 2023, 21:20

Puscas ???... O *** Patentata... iar de la o *** Patentata, NU mai poti cere NIMIC... Si totusi, in urma golului cu Israel, aceasta *** va fi prezenta la Campionatul European din Germania... Iti vine sa-nebunesti si sa mori in acelasi timp...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  27 Noiembrie 2023, 16:48

Daca isi schimba frizura aia afro va incepe sa marcheze.

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  27 Noiembrie 2023, 13:50

La Puscas ii recomand sa isi faca o asigurare ! Are prea multe probleme si nu il protejeaza nimeni ! Angajeaza un extraterestru sa un inger pazitor cu experienta , care nu se implica la pariuri !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează