CAMPIONATE  ·  SPANIA

"Putem realiza tot ce ne dorim, inclusiv să îl cumpărăm pe Messi" » Nebunia finalului de an în fotbalul mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Duminica, 30 Decembrie 2018

Leo Messi a reiterat atașamentul pentru FC Barcelona (detalii AICI). În ciuda acestui fapt, italianul Eder crede însă că patronii chinezi ai lui Inter Milano l-ar putea face să se răzgândească.

Eder a fost cedat de Inter Milan la Jiangsu Suning, formație antrenată de Cosmin Olăroiu și deținută de aceeași patroni ca formație din Serie A.

"Dorința imperiului Suning este una clară. Au transformat Inter într-o afacere de familie. Când au pornit pe acest drum au avut niște obiective clare, pe care le urmează cu sfințenie. Au promis progres, dar fără să promită nici titlul în Serie A, nici Liga Campionilor.

Suning poate realiza orice lucru își dorește în fotbal, inclusiv să îl cumpere pe Messi, evident", a declarat Eder pentru Gazzetta dello Sport.

Vezi și:

Interviu-eveniment cu Lionel Messi, mai bun, mai puternic și extrem de direct » Mesaj pentru Cristiano Ronaldo, declarație surprinzătoare despre Balonul de Aur și dezvăluiri despre viața de familiePrimar din România: Stați să-mi beau whisky-ul ăsta. Gata, putem începe ”interviul”. Dialog halucinant

Libertatea

Comentarii (13)

Viorel Iosif  •  31 Decembrie 2018, 09:41
Postat de runkom pe 30 Decembrie 2018, 21:59

tu clona cui pm tale esti? tu esti prostalaul numarul unu al siteului.

Nu va merge never la altă echipă. ...E pur și simplu legat de Barcelona. ..Și până la urmă are o vârstă. ...Dacă prin absurd ar parasi barca nu cred că va mai avea același randament la altă echipă. .....

phlorinn  •  31 Decembrie 2018, 09:35

In fiecare saptamina undeva in presa asta marunta de la noi, poti sa vezi un titlu in care acest jucator supraevaluat este transferat la nu stiu ce echipa care brusc a apucat la bani. Asta fara sa se faca referire la faptul ca acest jucator in afara Barcelonei e un nimeni, acolo totul se face pentru el si echipa si jocul, asta de 10 ani. Cit timp va dura la o alta echipa realizarea acestui lucru, sper ca totul sa se faca pina nu se retrage din fotbal.

runkom  •  30 Decembrie 2018, 21:59
Postat de jackryan pe 30 Decembrie 2018, 21:10

Ba da prostalau esti ....parca ai fi randoom

tu clona cui pm tale esti? tu esti prostalaul numarul unu al siteului.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1