INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

Putin l-a interzis! Omul care a dezvăluit planul Rusiei nu are voie la CM 2018 » Reacția FIFA

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 15:51

Neamțul Hajo Seppelt, 55 de ani, de la postul de televiziune ARD, a fost trecut pe ”lista persoanelor indezirabile” și nu a primit viză pentru Mondial! 

Hajo Seppelt e foarte cunoscut în Germania. Jurnalistul de la ARD, în vârstă de 55 de ani, care scrie de un deceniu despre scandalurile din sportul internațional, primind numeroase premii, a fost cel ce a dezvăluit programul de dopaj pus la cale de statul rus. Mai ales la Olimpiada de Iarnă de la Soci. 

Și el nu poate asista la Mondial, pentru că Moscova i-a refuzat viza de intrare! A fost trecut pe "lista persoanelor indezirabile". 

"Încălcare fără precedent a libertății presei"

"Această descoperire a avut o asemenea magnitudine încât Rusia crede că trebuie să ia măsuri. E limpede ce s-a întâmplat", a declarat Seppelt agenției SID. "Am criticat Rusia, am ridicat vălul care proteja sistemul lor de dopaj și acum plătim prețul articolelor noastre". 

ARD a protestat. "Este o încălcare fără precedent a libertății presei", a declarat Volkes Herres, directorul de programe ARD. "Sper doar ca politicienii ruși să-și reconsidere decizia". 

FIFA, care i-a acceptat acreditarea la turneul final, a reacționat: "Libertatea presei este foarte importantă pentru noi și vrem să le oferim ziariștilor cele mai bune condiții pentru a-și face meseria". Atât. Nu condamnă reacția Rusiei. Și Hajo Seppelt nu va fi la Mondial. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Mai 2018, 22:01

Acest asa zis jurnalist , ne poate spune daca in Spania , in Marea Britanie , in SUA , Germania , Franta din p.d.v. al dopajului este totul in regula ??? Ma refer la tenis , ciclism , atletism , handbal si nu numai !

1260410694091737
Paul Pitigoi  •  12 Mai 2018, 19:55

A dezvaluit doar minciuni ca sa-i creasca vanzarile la revista.Astia nu sunt jurnalisti ci niste nemernici.Nu ar tb sa-l primim nici noi ca cine stie ce porcarii scrie.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Mai 2018, 16:38

E dreptul lor să nu-și primească dușmanul în casă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează