INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALLADOLID - BARCELONA

Puyol, incert pentru meciul cu Valladolid

carles puyol
carles puyol

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Prezenţa căpitanului Carles Puyol în meciul cu Valladolid e incertă, din cauza unei accidentări. Puyol acuză dureri la spate, dar şi o lovitură primită în faţă în ultima partidă, cu Sevilla, cînd antrenorul Pep Guardiola a fost nevoit să-l înlocuiască la pauză cu Marquez.

Fundaşul central al catalanilor nu s-a antrenat ieri alături de restul echipei şi a rămas în sala de forţă. Deşi au trecut 5 zile de la partida din campionat, căpitanul Barcei încă are dureri, ba mai mult, acuză şi ameţeli.

Cel mai probabil, şi dacă va fi inclus în lot de Guardiola, Puyol nu va fi titular. Urmează ca astăzi, la ultimul antrenament dinaintea deplasării la Valladolid, fotbalistul de 31 de ani să decidă alături de medici dacă poate evolua sau nu sîmbătă.

În cazul în care nu va fi apt de joc, Pep Guardiola va avea şi mai multe bătăi de cap în privinţa alcătuirii unui "11" de start. Fără Sergio Busquets, accidentat, fără Toure, aflat la Cupa Africii, Pep ia în considerare variantele Marquez, Chygrynskiy sau chiar Pique pentru postul de mijlocaş defensiv. Tehnicianul e nevoit să regîndească formaţia pe care o va trimite pe teren.

Pe parcursul acestei săptămîni, tînărul Andreu Fontas s-a antrenat cu prima echipă. Stafful tehnic ia în considerare şi varianta folosirii fotbalistului de 21 de ani, în absenţa lui Toure. Fontas a evoluat în două partide în acest sezon: a prins 7 minute în faţa celor de la Sporting Gijon (meci în care a debutat) şi 30 de minute în returul din Cupă, în faţa celor de la Cultural Leonesa, echipă din Segunda Division.

sursa: elmundodeportivo.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
carles
carles  •  22 Ianuarie 2010, 13:17

Puyol ii cel mhai bun fundas central din lume, FORTZA BARCA

 •  22 Ianuarie 2010, 11:38

poi nu s-a intors keita de la cupa africii ca doar mali nu a trecut mai departe....daca nu sa joace cu marquez e clar ca ar fi cel mai potrivit pt acest post...avand in avantaj experienta sa si faptul ca a mai evoluat pe acest post...forzza barca...:X

Vezi toate comentariile (2)
Comentează