INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA 3-0

Șicane pe twitter! Cum i-a răspuns Puyol unui fotbalist al Sevillei care luase în râs Barcelona

Carles Puyol (42 de ani)
Carles Puyol (42 de ani)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 08:06 / Actualizat joi, 04 martie 2021 08:21

FC Barcelona s-a calificat în ultimul act din Copa del Rey, după ce a câștigat manșa retur cu FC Sevilla, scor 3-0, iar Carles Puyol (42 de ani) i-a răspuns lui Suso (27 de ani) la un tweet postat după meciul tur, câștigat cu 2-0 de trupa de pe „Ramon Sanchez Pizjuan”.

Dembele a deschis rapid scorul ('12) pe „Camp Nou”, cu un șut splendid. De la 17 metri, francezul a trimis direct la vinclu. Chiar în ultimul minut al întâlnirii, Pique a trimis semifinala în prelungiri. Centrare Griezmann din partea stângă, reluare cu capul, la lung, a liderului din apărarea blaugrana ('90+4). În minutul 96, Martin Braithwaite a fost decisiv pentru Barcelona și a adus calificarea trupei lui Koeman în ultimul act din Copa del Rey.

Carles Puyol: „Noapte bună”

În urmă cu trei săptămâni, după ce andaluzii s-au impus în manșa tur, scor 2-0, Suso a distribuit pe Twitter o postare cu declarația lui Pedri de la publicația „El Chiringuito”: „Cred că a fost penalty, nu știu dacă l-a faultat pe Jordi Alba în afara sau în interiorul careului... De asta VAR este cel care decide”, iar jucătorul lui FC Sevilla l-a ironizat pe Pedri și a adăugat mai multe emoticoane cu fața plângând.

După ce Barcelona a întors scorul în retur și s-a calificat în finala competiției, Carles Puyol a distribuit postarea lui Suso și a scris „Noapte bună”.

Mai târziu, Puyol a explicat de ce a distribuit tweet-ul: „Pentru mine, întotdeauna trebuie să îți respecți coechipierii și este foarte important să știi să câștigi și să pierzi. Pedri nu a meritat asta, iar totul se întoarce în fotbal”.

VIDEO. Carles Puyol, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului FC Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Antrenorul Parmei, reproșuri pentru Mihăilă: „Mă aștept la mai multe de la el”

Rangers, o nouă victorie în Scoția! Ianis Hagi a fost rezervă, într-un meci în care Gerrard a fost eliminat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează