INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Starul lui Ajax a scăpat din arest! Decizia poliției olandeze în dosarul înjunghierii din Abcoude

Quincy Promes, Ajax // foto: Guliver/gettyimages
Quincy Promes, Ajax // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 11:52 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 12:27

Quincy Promes, 28 de ani, a scăpat din arest. Atacantul lui Ajax va fi cercetat în libertate în dosarul înjunghierii unui bărbat la o petrecere în iulie.

A rămas după gratii mai puțin de 48 de ore, dar tot n-a scăpat din scandalul în care este implicat. Poliția din Amsterdam l-a eliberat luni seară pe Quincy Promes, considerând că nu reprezintă un pericol public și procurorii au anunțat că vor continua investigațiile în dosarul în care e suspect. 

Atacantul de 28 de ani n-a revenit azi la antrenamentele lui Ajax, „conducerea clubului dorind să aibă mai întâi o discuție lămuritoare cu fotbalistul”, după cum scrie cotidianul Algemeen Dagblad.

Promes „nu e automat vinovat”

Avocatul său, Yehudi Moszkowicz, spune că internaționalul olandez n-ar avea nimic de-a face cu înjunghierea gravă a rudei, la petrecerea din Abcoude în iulie, faptă pentru care ar fi pasibil de o pedeapsă de patru ani cu închisoarea. 

Quincy cooperează cu justiția, dar nu va face declarații în presă. „Așa cum am spus duminică, el va fi acuzat, dar asta nu înseamnă automat că e vinovat”, a comentat ofițerul de presă al „lăncierilor”. Promes ratează diseară meciul cu Utrecht din Cupă.

VIDEO. Quincy Promes, hat-trick pentru Ajax

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, moment de disperare în Manchester City - WBA! L-a implorat pe arbitru să mai prelungească meciul

Zinedine Zidane, fermecat de Karim Benzema, salvatorul „galacticilor”: „E clar cel mai bun atacant francez din istorie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  16 Decembrie 2020, 15:21

Voi chiar ati crezut ca o sa faca puscarie? si de era vinovat nu facea. Apropo , de Mario Iorgulescu ce se mai stie? e bine mersi ,nu? a omorat un om! unde e justitia?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează