INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VILLARREAL 2-3

VIDEO Antrenorul lui Villarreal l-a imitat pe Ancelotti după victoria de pe „Santiago Bernabeu” » Le-a dat jucătorilor o zi liberă

Sursă foto: Captură video
Sursă foto: Captură video

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 13:59 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 14:37

Quique Setien (64 de ani), antrenorul celor de la Villarreal, l-a imitat pe Carlo Ancelotti (63 de ani), tehnicianul lui Real Madrid, în urma victoriei obținute sâmbătă seară de „submarinul galben”, scor 3-2, pe terenul campioanei Spaniei, în runda cu numărul 28 din La Liga. 

Acesta le-a promis jucătorilor o zi liberă jucătorilor lui, după victoria obținută în fața celor de la Real Madrid, după cum se arată îăntr-un videoclip postat pe contul oficial de Twitter al lui Villarreal. 

VIDEO. Quique Setien, antrenorul lui Villarreal, le-a dat liber jucătorilor după victoria cu Real Madrid

„Mâine primiți liber!” le-a spus Quique Setien jucătorilor lui, în vestiarul de pe „Santiago Bernabeu”. În acel moment, fotbaliștii lui Villarreal au izbucnit în bucurie și au început să cânte în cor. 

Un fost internațional maghiar dezvăluie de ce Emeric Ienei n-a reușit ca selecționer al naționalei vecine: „Era un profesionist, dar jucătorii nu l-au acceptat pentru că era străin”
UNGARIA
Un fost internațional maghiar dezvăluie de ce Emeric Ienei n-a reușit ca selecționer al naționalei vecine: „Era un profesionist, dar jucătorii nu l-au acceptat pentru că era străin”

Carlo Ancelotti a procedat la fel după FC Barcelona - Real Madrid 0-4

Carlo Ancelotti le-a ținut jucătorilor un discurs după calificarea în finala Cupei Regelui, iar la final i-a răsplătit cu o zi liberă. 

„Ați făcut o partidă foarte bună, am văzut acest lucru de pe bancă, iar asta nu reprezintă decât un motiv de mândrie pentru mine. Vreau să vă mai zic două lucruri: în primul rând, vreau să vă felicit și, în al doilea rând, v-am mințit: nu a fost o finală, ci o semifinală. Finala va urma. 

A, și mai e un lucru, al treilea: mâine (n.r.- vineri) aveți zi liberă!”, a spus Carlo Ancelotti în vestiarul lui Real Madrid, la finalul partidei, moment în care jucătorii au început să se bucure. 

Citește și: 

Alexi Pitu, martor la incidente grave la Bordeaux - Bastia. Bătaie pe teren, insulte rasiste, eliminări, amenințări cu poliția!

Haaland, față în față cu istoria » La numai 5 goluri marcate de un record absolut în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează