INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERFOTBALIȘTI

Racheta Cristiano Ronaldo! Va deveni în 2020 al treilea sportiv în activitate care atinge miliardul de dolari

Cristiano Ronaldo se apropie de un miliard de dolari
Cristiano Ronaldo se apropie de un miliard de dolari

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 12:46

Chiar dacă i s-a redus salariul cu 3,8 milioane în acest an, Cristiano Ronaldo (35 de ani), fotbalistul lui Juventus, tot va depăși această barieră de un miliard de dolari. Înaintea lui, au reușit doar celebrii Tiger Woods și Floyd Mayweather.

2020 va fi un an special pentru Cristiano Ronaldo. Deși tocmai a anunțat că renunță la 3,8 din cele 31 de milioane de euro pe care le primește anual de la Juventus, pentru a ajuta clubul să iasă din criză, portughezul tot va da lovitura. Un bum financiar.

Cristiano Ronaldo, aproape de un miliard de dolari

Potrivit The Sun, lusitanul în vârstă de 35 de ani va deveni în 2020 al treilea sportiv în activitate cu venituri de peste un miliard de dolari în carieră. Câștiguri din contractele sportive, dar mai ales din publicitate.

Înaintea lui Cristiano sunt doi americani celebri. Golferul Tiger Woods (44 de ani) și Floyd Mayweather (43). De curând, France Football a estimat că, în 2020, Ronaldo va fi mai bogat cu 118 milioane. Depășit doar de Messi (131 de milioane).

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Ludogoreț a înghețat negocierea cu Claudiu Keșeru! Ce se întâmplă cu fotbalistul român

INTER. Impresarul lui Ionuț Radu a anunțat ce se va întâmpla la vară cu portarul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează