CAMPIONATE  ·  ARGENTINA

Messi, apărat de Radamel Falcao! Elogiu emoționant: „Asta se întâmplă când ești cel mai bun din lume”

Messi vs. Falcao
Messi vs. Falcao

Marti, 18 Iunie

Lionel Messi (31 de ani) continuă să fie apostrofat de către argentinieni. Aceștia sunt dezamăgiți de randamentul starului Barcelonei la echipa națională.

Argentina a pierdut primul meci de la Copa America, scor 0-2, împotriva Columbiei, iar contestatarii nu au ezitat să-l pună la zid.

67 de goluriîn 130 de meciuri la naționala Argentinei are Messi. Este golgeterul all-time al „pumelor”, după ce l-a depășit pe Batistuta (54)

Însă Messi are parte și de cuvinte frumoase. De data aceasta, este vorba despre columbianul Radamel Falcao (33 de ani, atacant).

Dacă Messi înscrie un gol, va fi criticat pentru că nu a înscris două. Dacă înscrie din lovitură liberă, o să se spună că zidul nu a fost așezat corect. Dacă Argentina pierde, toți vor spune că este vina lui. Ăsta este prețul pe care cel mai bun fotbalist din lume trebuie să-l plătească”, a spus Radamel Falcao pentru Mundo Deportivo.

271 de goluriîn 461 de partide a reușit Falcao pentru echipele de club, în toate competițiile

32 de reușiteare Radamel în 81 de selecții pentru naționala Columbiei

Falcao, actualmente la AS Monaco, a mai evoluat de-a lungul carierei pentru River Plate, FC Porto, Atletico Madrid, Manchester United și Chelsea.

Citește și:

Argentina - Columbia 0-2 // VIDEO+FOTO Șoc la Copa América! Leo Messi s-a dat cu capul de zidul columbian: „Imposibil mai rău de atât. Aceeași poveste dintotdeauna”Cine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (2)

magic4ever  •  18 Iunie 2019, 16:06

Falcao cred ca il ironiza pe Messi pentru ca nu este cel mai bun fotbalist din lume din moment ce nu demonstraza nimic la nationala in timp ce C.Ronaldo a castigat campionatul european si Cupa Natiunilor cu Portugalia care nu are fotbalisti la fel de buni cum are Argentina...

dinamo_fan  •  18 Iunie 2019, 14:48

cand esti cel mai prost din lume stii ce esti ? fitzuicar gsp care mananca litere fix in titlul articolului de 10 randuri.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1