INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Rădoi a fost decisiv în transferul lui Mitriță la PAOK! Ce i-a spus selecționerul României

Rădoi a fost decisiv în transferul lui Mitriță la PAOK!
Rădoi a fost decisiv în transferul lui Mitriță la PAOK!

Articol de - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 09:38 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 11:02

Alexandru Mitriță le-a spus jurnaliștilor greci că plecarea lui de la New York City la Al Ahli și acum la PAOK are legătură în primul rând cu o discuție între patru ochi cu Mirel Rădoi, selecționerul României.

Naționala României întâlnește mâine Islanda, în preliminariile Mondialului 2022. Fără Alexandru Mitriță. 

Convocat inițial de selecționerul Mirel Rădoi, „Piticul” a fost lăsat în cele din urmă deoparte, pentru a-și rezolva împrumutul de la New York City la PAOK Salonic, dar și pentru că n-a mai jucat un meci oficial din mai, de la finele sezonului trecut, încheiat la Al Ahly. 

Mirel Rădoi: „Vino mai aproape”

Abordat de jurnaliștii din Salonic, „Piticul miraculos”, cum i-au spus ei, le-a dezvăluit că plecarea sa de la New York City are mare legătură cu echipa națională. 

La instalarea pe banca primei reprezentative, în locul lui Cosmin Contra, Mirel Rădoi i-a spus: „Dacă vrei să te chem mereu, trebuie să-ți găsești o echipă mai aproape”.

Alexandru Mitriță: „Parcă eram un extraterestru”

Ceea ce a și făcut. A plecat mai întâi împrumut la Al Ahli, în Arabia Saudită, și acum la PAOK. Au contat, de asemenea, faptul că soția a născut-o pe Ava Maria și a revenit la Craiova, iar el voia să fie mai aproape de „comorile” sale, dar și faptul că la New York se simțea singur: „Parcă eram un extraterestru”. Sau „un englez la New York - cum sună titlul cunoscutei melodii a lui Sting” - l-au completat reporterii greci. 

Alexandru Mitriță are frică de avion

Mitriță le-a mai povestit că și drumurile din SUA în Europa sau în interiorul Americii erau extrem de obositoare și stresante: „Să zbori 14 ore ca să ajungi la lot sau 6 ore când ai meci la Los Angeles nu-i ușor. Îmi trebuiau două, trei zile ca să-mi recapăt prospețimea fizică. Apoi, eu am și teamă de avion. 

Deși am găsit o modalitate de a-mi petrece timpul - muzică, seriale, jocuri - sunt nervos la decolare și am mari probleme la aproape fiecare aterizare. Tot ce-mi doresc e ca atunci când termin cu fotbalul să nu mai văd niciun avion”.

500.000 de euroa costat-o pe PAOK împrumutul lui Mitriță, pentru un sezon, de la New York City

600.000 de europe an este salariul negociat de Mitriță cu șefii lui PAOK

Mitriță e cel mai bun jucător din România. Unic. Are întotdeauna o gândire pozitivă și un dribling devastator. Dacă va învăța să se apere mai bine, atunci va avea nivelul de a juca chiar și în Manchester City. Alex s-a născut pentru a face diferența pe teren 

- Gică Craioveanu, director de imagine Universitatea Craiova

Match Preview: Preliminarii Campionat Mondial 2022 »  Islanda - România

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Refuzată de PSG, Real Madrid s-a reorientat rapid » Transfer spectaculos în ultimele ore de mercato!

Dan Petrescu, din nou la treabă! Cum a comentat grupa CFR-ului din Conference League

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  01 Septembrie 2021, 15:27
Postat de magic4ever pe 01 Septembrie 2021, 12:03

D-aia nu il convoaca pe Mitrita ca joaca in Sua sau la arabi???Dar cand juca Radoi la arabi era bine ca era convocat la nationala??? Antrenor fara pic de personalitate,aduce toate ciurucurile la nationala si fotbalisti adevarati ca Mitrita,Budescu,Sapunaru sau Ionut Radu nu sunt convocati....DEMISIA RADOI,ESTI CEL MAI SLAB SELECTIONER DIN ISTORIA ROMANIEI!!!!!

Tu ai citit ce a zis Mitrita sau dupa doua-trei randuri obosesti? Vezi ca Radoi a renuntat la convocari la scurt timp dupa ce a ajuns la arabi, dar daca cititul te oboseste, nu e de mirare ca ai si pierderi de memorie...

magic4ever
magic4ever  •  01 Septembrie 2021, 12:03

D-aia nu il convoaca pe Mitrita ca joaca in Sua sau la arabi???Dar cand juca Radoi la arabi era bine ca era convocat la nationala??? Antrenor fara pic de personalitate,aduce toate ciurucurile la nationala si fotbalisti adevarati ca Mitrita,Budescu,Sapunaru sau Ionut Radu nu sunt convocati....DEMISIA RADOI,ESTI CEL MAI SLAB SELECTIONER DIN ISTORIA ROMANIEI!!!!!

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  01 Septembrie 2021, 11:30

Ce baliverne debitează tipu'... Putea să spună pe șleau că nu are valoare de campionatul din State.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează