INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Radu Drăgușin, considerat mai bun decât Cristian Romero cu Aston Villa » Nota primită de român în presa britanică

Radu Drăgușin / Foto: Tottenham Hotspur (Facebook)
Radu Drăgușin / Foto: Tottenham Hotspur (Facebook)

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 07:54 / Actualizat luni, 11 martie 2024 08:57

Radu Drăgușin (22 de ani) a avut o prestație solidă în meciul câștigat de Tottenham cu Aston Villa, 4-0, partidă în care a jucat din minutul 49, când a intrat în locul accidentatului Micky van de Ven, tot fundaș central. Evoluția sa a fost apreciată atât de antrenorul Ange Postecoglou, cât și de presa britanică.

Internaționalul român a fost notat cu 7 de către Daily Mail, care l-a trecut printre cei mai buni jucători de pe teren.

Pumni în parcare, sub ochii lui Adrian Mititelu Jr. » Reporterii GSP au surprins incidentele reprobabile
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Pumni în parcare, sub ochii lui Adrian Mititelu Jr. » Reporterii GSP au surprins incidentele reprobabile

Doar Micky van de Ven (8), Destiny Udogie (8,5), Dejan Kulusevski (8) și Heung-Min Son (7,5), toți de la Spurs, au primit note mai mari decât Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin, peste Cristian Romero, conform Daily Mail

În comparație, Cristian Romero, campion mondial cu Argentina și concurent al lui Drăgușin pe postul de fundaș central, a fost notat de sursa citată cu 6.

„Radu Drăgușin 7 (intrat în locul lui Van de Ven, în minutul 49) A venit de pe bancă într-un moment complicat pentru Tottenham, când Van de Ven s-a accidentat, dar în general s-a achitat bine de sarcinile sale.

Cristian Romero 6. A părut disperat și panicat de la început și a trebuit să fie salvat de câteva ori de către Van de Ven, dar și-a revenit bine după pauză pentru a-și juca rolul.”, au fost cuvintele celor de la dailymail.co.uk, cu privire la stoperul român și la campionul mondial argentinian.

Radu Drăgușin, prima reacție după ce a prins aproape o repriză pe teren la Tottenham

Radu Drăgușin a evoluat pentru prima dată aproape o repriză în Premier League, în Aston Villa – Tottenham (0-4), iar internaționalul român și-a manifestat bucuria la finalul partidei.

Drăgușin a fost până acum utilizat de Ange Postecoglou doar pe finalul a 3 jocuri din campionatul Angliei, de la transferul său de la Genoa. Cu Aston Villa, internaționalul român a fost introdus în minutul 49, în locul lui Micky van de Ven, accidentat.

Radu Drăgușin a profitat de prima șansă primită, după ce în ultimele 3 confruntări a fost lăsat pe banca de rezerve. El a intrat la scorul de 0-0, iar prestația sa generală a fost una sigură.

Cum se simte Radu Drăgușin la Tottenham

„Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici. Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri. Suntem pe drumul nostru.

Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăguşin, la finalul meciului Aston Villa – Tottenham, scor 0-4, conform OrangeSport.ro.

Radu Drăgușin, apreciat de Ange Postecoglou

Evoluția lui Radu Drăgușin a fost apreciată și de către Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham.

„Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primeşte multe minute, chiar într-un meci important, şi cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglou, preluat de Football London.

Întrebat despre accidentarea lui Micky Van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin pentru un post de titular, Postecoglou a transmis: „Nu cred că este ceva serios. Vom vedea”.

VIDEO Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și:

De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
PLAY-OFF
De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
Nicolo Napoli, pus în încurcătură la revenirea în Superligă: „O imagine cu ce? Cu poza mea?!”
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Nicolo Napoli, pus în încurcătură la revenirea în Superligă: „O imagine cu ce? Cu poza mea?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vallym84
vallym84  •  11 Martie 2024, 11:58

Adevarul ca englezii se si pricep la arbitraje si comentarii:)))Am vazut "8"(Maxim 6 merita)-ul lui Ven din minutul 5 cand a intrat la rupere ca ghiolbanul, sau talpa lui City in ultimele minute cu Liverpool. Radu va deveni cel mai bun fundas din lume curand...e top, se vede dupa cum atinge mingea se pozitioneaza etc

nikomunie
nikomunie  •  11 Martie 2024, 11:21

Ei ei.baiatul a jucat foarte binee ieri dar hai sa nu cadem de pe cal.daca nu era accidentarea olandezului poate si f probabil nici nu intra.si a facut treaba cu varf si indesat dar dintr-o data są ił gaci erou National nu prea ajuta,

bajescu
bajescu  •  11 Martie 2024, 09:55

Bravo lui ! De remarcat ca este, daca nu ma insel, primul meci dupa mult timp in care Tottenham nu primeste gol. Este adevarat ca a jucat in superioritate numerica din minutul 65. Totusi, adversarul a fost unul de top. Aston Villa era inaintea meciului si este si acum peste Tottenham in clasament.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează