INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Radu Drăgușin vs Harry Kane! Când a fost programat duelul cu căpitanul Angliei

Radu Drăgușin (centru) / Foto: Imago Images
Radu Drăgușin (centru) / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 20:39 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 21:37

Tottenham, clubul lui Radu Drăgușin, va disputa un amical cu Bayern în august, în cadrul unui turneu pe care-l va întreprinde în Coreea de Sud. 

Se anunță o vară interesantă pentru Radu Drăgușin. La sfârșitul lui iulie și începutul lui august, Tottenham va participa în Coreea de Sud la Coupang Play Series Tournament, alături de Bayern.

A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză
DINAMO - CONSTANȚA
A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză

Tottenham - Bayern se joacă pe 2 august în Coreea de Sud

Meciul direct este programat pe 2 august, iar în prim-plan se vor afla Drăgușin și Harry Kane. Căpitanul Angliei va evolua împotriva echipei la care a jucat o mare parte din carieră, înainte de a ajunge vara trecută lui Bayern, pentru 95 de milioane de euro.

La rându-i, internaționalul român, care l-ar putea avea drept adversar direct, dă ochii cu clubul pe care l-a refuzat în ianuarie pentru a veni în Premier League.

Șefilor lui Bayern nu le-a venit să creadă că Radu Drăgușin i-a refuzat

La vremea respectivă, șefii lui Bayern au rămas mască! Lucru confirmat de reporterul șef al tabloidului Bild, Christian Falk, pentru Gazeta Sporturilor.

„Au fost foarte surprinși că Radu Drăgușin i-a refuzat”, a comentat jurnalistul care la cel mai mare ziar din Europa coordonează un departament ce se ocupă exclusiv de campioana Germaniei.

Falk a dezvăluit că „după discuțiile foarte pozitive, în care Drăgușin a vorbit despre cât de mult și-ar dori să se transfere la Bayern, conducătorii erau ferm convinși că el va confirma mutarea. Clubului și antrenorului le-ar fi plăcut să lucreze cu el”.

Jurnalistul german a mai spus că, ”în cazul lui Drăgușin, Munchenul a acționat pur și simplu prea târziu, Tottenham era deja mult mai departe cu negocierile. Și faptul că directorul sportiv al lui Tottenham este italian a fost cu siguranță un avantaj în discuțiile cu Genoa”.

Impresarul Florin Manea a povestit cum a refuzat-o Radu Drăgușin pe Bayern pentru Tottenham

Impresarul jucătorului, Florin Manea, a povestit la rându-i cum a decurs totul. „Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern!

Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și cu familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia, că ei au venit pe ultima sută de metri și că era greu să ne schimbăm decizia. Poate pe viitor vom ajunge acolo. Suntem puțin bulversați. Să refuzi Bayern... Dar a fost până la urmă ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham!

Erau mai mulți bani de la Bayern, însă a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim. Nu am dormit deloc. Am stat să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli, și AC Milan l-au vrut. Dar el a visat de mic să joace în Premier League”, a spus Manea la GSP Live.

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

„Bateria ține 10 ani” » Imagini de impact cu căpitanul din Premier League: „Aici mi-au montat defibrilatorul, după cum puteți vedea”

Fostul vârf al lui Milan e pericol public. Pe șosele! După ce a făcut praf un Ferrari, acum a distrus două mașini parcate. „S-a dus să se roage”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cobra
cobra  •  21 Februarie 2024, 08:29

Harry Kane șanse zero să stea pe banca de rezerve..

tase67
tase67  •  21 Februarie 2024, 00:28

Confruntare anuntata pompos, si frumos, dar degeaba, Dragusin, sau mai bine spus, asa, mai cu tilc englezesc, si aroma de 5 o'clock, Dragusout, baiatul nostru, continua la Tottenham cu performanta la aparate, la individual, compus, si, pentru ca tot compunem, sa precizam ca rutina se deruleaza pe banca, de rezerve. Este acest gen englezesc, de exercitiu, strasnic dezvoltat, inspirat din gimnastica pe aparate, bineinteles, si, ca sa fiu mai precis, mult diferit de rutina pe care o cunoastem noi, cea de la birna, pentru ca acolo, pe banca de rezerve, contrar gimnasticii, trebuie sa gasesti saltul de pe banca, cu aterizare cit mai departe de banca, si abia apoi sa ajungi si tu, baiat autohton, roman de-al nostru, sa visezi, ca-l fugaresti pe Kane, pe tot terenul, asa cum sperai, odata, ca ti-au sortit prorocii...

dobrin
dobrin  •  20 Februarie 2024, 21:47

Il bate Dragusin pe Kane din sufragerie. Nici nu e nevoie sa intre pe teren.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează