Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 12:52 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 12:54

Radu Drăgușin (21 de ani), integralist la Genoa în meciul pierdut (1-2) la Cagliari, a primit nota 5,5 în Gazzetta dello Sport. „Petagna l-a depășit constant și a făcut un fault de penalty”. Il Secolo XIX, în schimb, l-a ales cel mai bun de la roș-albaștri.

Genoa a pierdut duminică al șaselea meci în acest campionat (1-2 la Cagliari), în care Radu Drăgușin a fost din nou integralist. Prestația fundașului român a avut și părți bune, dar și mai puțin bune. 

Vinicius, subiect de glume pe internet după ce a fost anihilat de Andrei Rațiu! Cele mai tari meme după Real Madrid - Rayo Vallecano
REAL MADRID - RAYO VALLECANO 0-0
Vinicius, subiect de glume pe internet după ce a fost anihilat de Andrei Rațiu! Cele mai tari meme după Real Madrid - Rayo Vallecano

Totuși, cotidianul local Il Secolo XIX l-a văzut cel mai bun om al oaspeților, notându-l cu 6,5: „E prima oară când a fost chemat să conducă defensiva și examenul a fost trecut pe jumătate. 

Poate părea ciudat ca el să fie cel mai bun când apărarea primește două goluri. Fără român, pasivul putea fi mai mare. După evoluția ordonată în primele 45 de minute, a fost constrâns la intervenții extraordinare pentru a bloca contraatacurile lui Cagliari. A fost unul dintre ultimii care n-au renunțat. În prelungiri a avut șansa egalării”.

„Radu Drăgușin a făcut un fault de penalty”

Gazzetta dello Sport l-a judecat mai aspru și i-a dat lui Drăgușin doar 5,5: „Gigant în prima repriză, apoi a suferit după pauză în fața lui Petagna, pe care l-a scăpat des și a făcut un fault de penalty”. Același calificativ i l-a acordat Tuttomercatoweb.com: 

„Bine în prima parte, iar în repriza secundă a avut mai multe dificultăți. Mai întâi strânge întârziat la Viola, ce înscrie golul de 1-0, apoi a riscat să fie sancționat cu o lovitură de la 11 metri. A suferit ca întreaga apărare a Grifonului la acțiunile echipei lui Ranieri și a ratat în final golul de 2-2”.

990de minute a bifat Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon de Serie A

Drăgușin a condus apărarea oaspeților, dar cu mai multe momente de nesiguranță decât de obicei. Este singurul care a ieșit cu o suficiență plină și meritată.

- Pianeta Genoa, agenție italiană

REZUMAT VIDEO Cagliari - Genoa 2-1

Thomas Tuchel, în război cu televiziunile și cu analiștii! Ce reacție a avut Bayern la adresa antrenorului său

Răzvan Lucescu, iritat: „Dacă mai întrebi o dată, voi pleca! S-a sfârșit lumea?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”