INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

FOTO + VIDEO Așa arată complexul de 5 stele în care locuiește Drăgușin după transferul la Tottenham

Radu Drăgușin, alături de sora lui, Meira // foto: fotomontaj Andrei Crăițoiu, GSP +15   FOTO
Radu Drăgușin, alături de sora lui, Meira // foto: fotomontaj Andrei Crăițoiu, GSP

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 16:37 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 18:40

Până să își găsească o locație permanentă în Londra, Radu Drăgușin (21 de ani) locuiește în complexul de 5 stele din baza lui Tottenham, finalizat în 2018.

Începând de joi, Radu Drăgușin este, oficial, jucător al lui Tottenham. Românul a sosit la Londra miercuri, a trecut cu brio de vizita medicală și a parafat contractul întins pe 6 ani, până în 2030.

Până să-și găsească o casă în Londra, Drăgușin locuiește în baza clubului, care prevede un hotel ultramodern, deschis în 2018, înainte de Campionatul Mondial din Rusia.

FOTO + VIDEO. Așa arată complexul de 5 stele în care locuiește Radu Drăgușin după transferul la Tottenham

+11 FOTO

De altfel, prima echipă care a folosit facilitățile din interiorul bazei Hotspur Way a fost naționala Braziliei, Selecao, în pregătirea pentru turneul final din 2018.

Hotelul este ridicat pe trei etaje și prevede 40 de dormitoare, un cabinet medical, sală de mese, piscine, sală de forță cu echipament de ultimă generație, vestiare, plus „facilități de recreere” precum o sală de cinema și camere destinate jocurilor video.

Stace, compania de construcții responsabilă cu lucrarea, menționează pe site-ul oficial despre clădirea de cazare că „este construită în formă de semilună și «scufundată» sub pământ pentru a nu compromite estetica naturală a locului”.

„Apartamentele ocupă cea mai mare parte a parterului și primului etaj, care au vedere la terenurile de antrenament, iar la subsol regăsim camerele de servere”, se mai arată în descriere.

Radu Drăgușin: „Un vis să joc pentru un astfel de club”

Joi seara, după ce l-a prezentat pe Drăgușin, Tottenham a publicat primul interviu al românului în tricoul echipei. 

„Sunt încântat. Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect. Cred că decizia a fost luată cu inima.

Am discutat de câteva ori cu antrenorul, am simțit o conexiune. Mi-a spus că își dorește cu adevărat să mă alătur, că îi place felul în care joc și că mă consideră potrivit pentru această echipă.

Îmi place acest gen de fotbal, agresiv, cu multe spații pe care trebuie să le aperi. Vă pot asigura că mereu voi da 100% pe teren. Sunt un tip care dă totul pentru echipă. Este un vis că pot juca fotbal, mai ales pentru un astfel de club”, a spus Radu Drăgușin în dialogul cu reporterul lui Tottenham.

Corespondență GSP din Londra » La conferința de presă dinaintea partidei cu Manchester United, Ange Postecoglu a vorbit despre Radu Drăgușin

Mai multe despre Radu Drăgușin: 

Mesajul lui Edi Iordănescu după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Avem un fotbalist care arată că se poate”
PREMIER LEAGUE
Mesajul lui Edi Iordănescu după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Avem un fotbalist care arată că se poate”
Prima declarație a antrenorului de la Genoa după plecarea lui Drăgușin: „I-am urat cu toții mult noroc”
ITALIA
Prima declarație a antrenorului de la Genoa după plecarea lui Drăgușin: „I-am urat cu toții mult noroc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  13 Ianuarie 2024, 02:18
Postat de Van_Basten pe 12 Ianuarie 2024, 19:22

La micul dejun ce consuma?!

Asta cu micul dejun va fi subiectul unui alt amplu reportaj scris de trimisii speciali ai gsp la Londra! Astia chiar nu isi dau seama cat *** au ajuns!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7solonoi
7solonoi  •  12 Ianuarie 2024, 23:01

Da , presa mizerabilă. Înainte se plângeau de cenzură, acum sunt toți jurnaliști și pot scrie ce cred ce se pare ce se crede. Sper doar ca băiatul ăsta să nu ajungă în 3 luni la Hagi să i relanseze cariera.

Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 19:22

La micul dejun ce consuma?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează