INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rafa Nadal, tăios în cazul transferului lui Paul Pogba la Real Madrid: „Nu vreau ceva despre care cred că e exagerat financiar”

Rafa Nadal
Rafa Nadal

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 11:14

Tenismanul spaniol Rafa Nadal a vorbit la Wimbledon și despre campania de transferuri a clubului său favorit. Recunoscând însă că ”Pogba este un mare jucător”.

de Theodor Jumătate

La 33 de ani, Rafa Nadal menține viteza maximă și mai sare un obstacol la Wimbledon. Victorie în trei seturi în fața lui Sam Querrey și îl așteaptă semifinala cu Roger Federer. O altă revanșă, după ce l-a învins pe elvețian în semifinala de la Roland Garros.

"Uneori, sumele din fotbal sunt nebune"

La conferința ce a urmat meciului jucat în fața lui Querrey, un reporter a fost curios să afle ce părere are tenismanul spaniol despre campania de achiziții a clubului său favorit, Real Madrid. Mai exact, despre intenția de a-l cumpăra pe Paul Pogba, campionul mondial francez al lui Man. United.

Nadal a fost foarte limpede, tăios chiar: "Uneori, sumele din fotbal sunt nebune. Și nu vreau ceva despre care cred că este exagerat financiar". A admis totuși că "Pogba este un mare jucător".

180.000.000 €cere Man. United pentru Paul Pogba; Real speră să obțină un preț mai mic

"Toți membrii clubului Manchester United, de la manager la proprietar, au aflat care e dorința lui Paul Pogba. Toată lumea știe că Paul vrea să plece" 
Mino Raiola, agentul lui Pogba

"Agenții vorbesc fără încetare. Pogba nu mi-a zis să-l scot din echipă, întotdeauna și-a dorit să joace și a dat maximum. Nu a fost niciodată un motiv de îngrijorare" 
Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (2)
klauditzu
klauditzu  •  11 Iulie 2019, 13:32
Postat de Dan Pastrama pe 11 Iulie 2019, 12:49

adica Real il da pe Ronaldo la 30 de ani cu 100 mil si-l ia pe Pogba la 33 ani cu 180 milioane? Pai ba nene Juve si-a scos 100 mil numai din tricourile vandute cu Ronaldo inainte de inceperea anului competitional...

Pogba are 26 de ani;) Nadal are 33 de ani:))

307361603349887
Dan Pastrama  •  11 Iulie 2019, 12:49

adica Real il da pe Ronaldo la 30 de ani cu 100 mil si-l ia pe Pogba la 33 ani cu 180 milioane? Pai ba nene Juve si-a scos 100 mil numai din tricourile vandute cu Ronaldo inainte de inceperea anului competitional...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează