INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ramos pune presiune pe Real Madrid » Gestul care îl va irita pe Florentino Perez

Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 09:52 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 10:09

Sergio Ramos (34 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid, iar discuțiile privind o prelungire a contractului înaintează lent.

Rene Ramos, fratele și impresarul fundașului blanco, a intrat în atenția publică cu un gest menit să pună presiune pe conducerea clubului din Madrid. Fratele stoperului a distribuit pe Twitter postarea jurnalistului Alfredo Duro, în care acesta critică faptul că un fotbalist de calibrul lui Ramos a ajuns în ultimele 6 luni de contract.

„Cineva va trebui să explice cum și de ce am ajuns aici, permițându-i căpitanului, unuia dintre legendele lui Real Madrid, să apară în echipe absurde ale jucătorilor care pot semna liber cu alt club acum”, a scris Duro.

Acesta s-a referit la echipele virtuale construite în această perioadă, care cuprind jucători intrați în ultimele 6 luni de contract, liberi să semneze precontracte cu alte cluburi, astfel încât la finalul sezonului să schimbe formația.

Real Madrid și Sergio Ramos, așteptări diferite

Sergio Ramos dorește o prelungire de contract cu 2 ani și un salariu identic cu cel pe care îl are în prezent, în timp ce Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, ar prefera să prelungească înțelegerea cu un singur an. 

Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un compromis sau dacă Ramos va schimba clubul după 16 ani. Jurnaliștii de la Onda Cero susțin că cei din conducerea lui Real Madrid sunt optimiști că Ramos va juca la Real și sezonul viitor.

666 meciuriare Sergio Ramos la Real Madrid. A marcat 103 goluri și a pasat decisiv la alte 40 de reușite în cei 16 ani petrecuți la clubul blanco

22 de trofeea cucerit Ramos alături de Real Madrid. Printre acestea, 4 Ligi ale Campionilor și 5 campionate în Spania

VIDEO. Sergio Ramos, 100 de goluri la Real Madrid

Citește mai multe știri din La Liga:

Irezistibilul Messi! Altă bornă impresionantă după victoria Barcelonei cu ultima clasată

Cuplu-bombă în Spania! Thibaut Courtois se iubește cu o femeie care și-a înșelat partenerul de 3 ori la „Insula iubirii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close