INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS - ABERDEEN 0-0

Rangers - Aberdeen 0-0 // VIDEO Prima reacție a lui Ianis Hagi după debutul la noua echipă: „N-am avut timp nici să respir”

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 21:05

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat în această seară pentru Rangers, în remiza cu Aberdeen (0-0). „Decarul” naționalei României a vorbit la finalul meciului.

„Sunt fericit pentru debut, dar, în același timp, dezamăgit că am pierdut două puncte acasă. Mai avem destule meciuri în față și sperăm să câștigăm miercuri, tot pe teren propriu. Fiecare minut petrecut alături de colegi mă ajută să mă adaptez cât mai repede și să lucrez la chimia cu echipa.

Sunt gata, pregătit, deși totul s-a întâmplat foarte repede în ultimele zile și n-am avut timp nici să respir. Sunt ok acum și abia aștept să intru titular, dar totul depinde de decizia antrenorului", a declarat Ianis.

Ianis nu a putut face diferența în cele 13 minute în care a fost pe teren, iar Rangers a ratat șansa de a se apropia de liderul Celtic. Singura oportunitate pe care mijlocașul ofensiv a avut-o s-a produs în minutul 81, când șutul său din afara careului a fost blocat.

I-A UIMIT DE LA PRIMELE ATINGERI

Ianis Hagi i-a impresionat pe comentatorii de la Rangers TV încă de la primele minute în tricoul lui Rangers:

  • Hagi nu pierde timp, caută mereu soluții pentru o pasă verticală. Nu se uită înapoi
  • Ai văzut? Ai zice că e dreptaci, dar n-are deloc probleme când îi vine mingea pe piciorul stâng

vezi și:

Rangers - Aberdeen // Ianis a debutat în Scoția » Hagi jr. a uimit de la primele atingeri: „Ai văzut? E dreptaci sau stângaci?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  02 Februarie 2020, 22:13
Postat de Stanislav Gusat pe 01 Februarie 2020, 22:30

Nu o facut el nici un cicat ...atit se scrie de el,Haland in 3 meciuri ne complete la.debut a dat 7 goluri da asta nu a facut nimic si ***

Mai terminați va cu flăcăul ăsta, nu e și punct,alții la anii lui rup porțile in doua și al nostru jucător de fotbal e deja la a treia experiență în străinătate...Nu poate,nu la nivelul ăsta,degeaba îl forțează taticul in virtutea numelui imens care a fost și a relațiilor pe care le are.Vor mai trece încă 2-3 ani,nu va confirma și se va zbate în mediocritate,nelăsînd vreo urmă adâncă in cariera lui,dimpotrivă,va lăsa impresia generală a unui jucător modest și cam atât. În mod clar,laudele nejustificate aduse de presă nu se justifică.Pur si simplu nu sunt motive reale...

104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 08:22

e clar ,galeata cu ceara si peria si la lucru !

109620883845176
Gabriel Topai  •  01 Februarie 2020, 23:23

Nu stiu daca nu cumva si Hagi seniorul este usurat ca a scapat de Hagi juniorul. Problema lui Ianis este mai complexa, de asemenea nu stiu cat de complexa. Nu cred sa stie cineva. Intrebarea este cat de fotbalist este Ianis? Nu este prea tarziu sa-si gaseasca adevarata inclinatie chiar daca ar fi ea cea de brutar sau de antreprenor. Depinde de el sa decida si eventual sa confirme daca este fotbalist.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează