INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Amical de 5 stele pentru formația lui Ianis Hagi » Real Madrid vine pe Ibrox

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 18:57 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 19:49

Rangers, formație la care evoluează și Ianis Hagi (22 de ani), va disputa un meci amical împotriva lui Real Madrid, pe 25 iulie, la Glasgow.

Sub comanda lui Steven Gerrard, Rangers a revenit în prim-planul fotbalul european. A întrerupt supremația lui Celtic, cucerind titlul fără vreun meci pierdut, iar în sezonul următor are planuri și mai mari. 

Ianis Hagi înfruntă vedetele de la Real Madrid 

Ultimul amical al verii va fi unul de lux pentru Rangers. Pe Ibrox va veni Real Madrid. Partida este programată pe 25 iulie, cu doar 6 zile înaintea debutului oficial în noul sezon. Formația lui Carlo Ancelotti nu este singura cu nume pe care Rangers o va înfrunta în această vară. Pe 17 iulie vor da piept cu Arsenal. 

Ianis Hagi, început în forță

Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi (22 de ani), și-a început presezonul cu un amical împotriva celor de la Partick Thistle, echipă din liga a doua scoțiană. Ianis a fost decisiv în victoria la limită a campioanei Scoției, scor 1-0.

Unicul gol al întâlnirii amicale a venit în minutul 83 și a fost reușit de Cedric Itten. Pasa decisivă a fost oferită de Ianis Hagi, care a întors ideal cu capul o centrare din partea dreaptă. Ianis l-a lăsat pe Itten singur cu portarul, iar coechipierul său nu a iertat de la 7 metri de poartă.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Jose Mourinho, despre faza controversată care a decis Anglia - Danemarca: „Niciodată! Nu cred că o să doarmă bine la noapte”

Pedri, despărțire fantastică de Euro » Cifre uluitoare: „O superstea absolută în ascensiune”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează