INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi și-a dezvăluit secretele: „Suntem atât de imprevizibili”

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 14:23 / Actualizat marti, 02 martie 2021 14:53

Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers, a vorbit azi la conferința de presă. „Când ești fericit, ieși pe teren și dai tot ce ai mai bun”, spune șeptarul albastru. „Presiunea crește, iar eu iubesc meciurile cu presiune”.

Mâine, Rangers joacă în deplasare, cu Livingston (locul 5), și vrea încă o victorie, a 27-a din acest sezon în Scottish Premier League, pentru a menține avansul foarte mare față de Celtic. 18 puncte, practic imposibil de irosit până la sfârșitul sezonului. Al 55-lea titlul albastru, primul după un deceniu de așteptare, e la câțiva pași.

Ianis Hagi: „Spiritul competitiv ne-a făcut mai puternici"

Astăzi, Ianis Hagi a apărut la conferința de presă online. Jurnaliștii scoțieni au discutat cu un tânăr matur, care le-a vorbit despre secretul formei sale și despre starea de spirit a „rangerilor". 

„Când ești fericit, ieși pe teren și dai tot ce ai mai bun. În ultima vreme, m-am bucurat mult de fotbal, de jocul meu. Presiunea crește odată ce ne apropiem de finalul campionatului, iar eu iubesc meciurile cu presiune", spune „number 7", dezvăluind că „spiritul competitiv, mentalitatea noastră de învingători ne-au făcut mai puternici ca grup, ne-au făcut să oferim și mai mult".

Ianis Hagi, Rangers: „De aceea suntem atât de imprevizibili"

Hagi e impresionat de puzzle-ul din ofensiva lui Rangers: „Ce este frumos e că toți atacanții suntem diferiți, fiecare are calitățile sale și de aceea suntem atât de imprevizibili. Și, chiar dacă suntem diferiți, ne înțelegem excelent".

Pentru „tricolorul" în vârstă de 22 de ani, „sentimentul pe care îl ai când te duci acasă și te poți relaxa după încă un succes e extraordinar, acest lucru mă trage înainte". Însă atrage atenția că „de-a lungul unui sezon, nu putem câștiga toate meciurile cu 3-0, 4-0, 5-0, uneori 1-0 este la fel de important. Până la urmă, cele trei puncte sunt tot ce contează".

Toți cei din jurul echipei au fost excepționali, fiecare detaliu pe care lumea nu îl cunoaște contează. Tot ce s-a construit la Rangers în ultimii ani se vede acum
Ianis Hagi, Rangers

5 goluriși 9 assisturi are Ianis Hagi în acest campionat la Rangers (6 reușite și 11 pase decisive în toate competițiile)

73-9este golaverajul lui Rangers după 30 de etape: cel mai prolific atac și cea mai rezistentă apărare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Premierul britanic confirmă: „Marea Britanie poate organiza toate meciurile de la Euro 2020!”

Ce l-a răpus pe Zlatan Ibrahimovic?! 15 accidentări similare în 3 luni la AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează