INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Ranieri, avertisment agresiv pentru Tătăruşanu şi colegi: "Dacă se relaxează, le sparg gura!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 17:02

Claudio Ranieri i-a amenințat pe jucătorii lui Nantes, înaintea meciului cu Strasbourg de duminică, deşi echipa sa a avut un start foarte bun de sezon.

În ultimele patru etape, Tătărușanu și nantezii au câștigat 10 puncte din 12, fără să primească niciun gol, portarul fiind cel mai bun om al echipei. Aflată pe locul 7, imediat după Marseille.

"Va fi vina mea"

Duminică, galben-verzii joacă la Strasbourg (penultima clasată), și Claudio Ranieri le transmite un mesaj clar și dur "canarilor" înaintea acestei deplasări: "Dacă jucătorii mei se relaxează la următoarele partide, va fi vina mea. Dar, dacă ei se relaxează, le sparg gura!".

Antrenorul italian a vorbit vineri la conferință și despre situația dificilă a lui Lille, formația lui Bielsa, care a câștigat cu 3-0 în prima etapă chiar în fața lui Nantes: "Sunt foarte surprins. Nu-mi explic de ce au a ajuns pe locul 17. Dar de aceea e fotbalul frumos. Pentru că nu-l poți explica". 

1 gola primit Ciprian Tătărușanu în 450 de minute jucate în Ligue 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează