INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ranieri, dorit la o echipă din Serie A » Ar deveni al cincilea antrenor din acest sezon

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 martie 2017 16:21

Demis în urmă cu o lună de la Leicester City, Claudio Ranieri, 65 de ani, ar putea reveni în țara natală ca să redreseze Palermo, echipă condamnată la retrogradare.

Noul președinte al grupării siciliene, Paul Baccaglini, a pus la cale un plan prin care dorește să mențină Palermo în Serie A, iar tehnicianul italian este văzut omul potrivit pentru a crea un șoc la echipă. Cu o singură victorie în acest an, Palermo este pe locul 18 în clasament, la 7 puncte de Empoli, aflată pe ultimul loc care asigură salvarea.

15 echipea antrenat Claudio Ranieri în carieră, 9 dintre acestea fiind din Italia

Demis surprinzător de conducerea lui Leicester City după înfrângerea din Champions League cu Sevilla, scor 1-2, Ranieri ar putea deveni al cincilea antrenor din acest sezon pentru gruparea de pe Stadio Renzo Barbera, care a început sezonul cu Davide Ballardini pe bancă. Au urmat apoi fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi (septembrie-noiembrie), Eugenio Corini (noiembrie-ianuarie) și Luis Diego Lopez, ultimul având un bilanț catastrofal, cu o singură victorie în 8 partide.

sursa: marca.com

Playtech: PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close