INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ranieri iese la atac! Guardiola și Mourinho, luați în vizor de italian: "Noi nu cheltuim sute de milioane de lire"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat joi, 22 septembrie 2016 16:43

Claudio Ranieri, 64 de ani, a oferit un interviu pentru Daily Mail în care a explicat obiectivul clubului în acest sezon, și a lansat niște ironii la adresa celor doi tehnicieni din Manchester, Jose Mourinho și Pep Guardiola.

"Obiectivul nostru e să fim pe o poziție sigură și dacă putem, să facem mai mult. Anul trecut am avut același obiectiv. După ce am fost siguri de poziția noastră am câștigat titlul.

181 de milioane de lire a plătit Manchester City pentru transferurile dorite de Guardiola

157 de milioane de lirea cheltuit Manchester United în această vară

90 de milioane de lireeste suma achitată de United celor de la Juventus pentru transferul lui Paul Pogba, devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului

Am fost subestimați sezonul trecut și suntem subestimați și acum. Asta nu înseamnă că vom renunța la titlu. Vrem să luptăm. Eu nu vreau să cheltuiesc 200 de milioane de lire pe transferuri cum fac alți antrenori. Vreau să aduc jucătorii de care am nevoie. Urmăm filozofia patronului. El vrea să creștem încet, să clădim o echipă solidă", a spus Ranieri.

  • Leicester a cheltuit pentru transferuri 65 de milioane de lire în această vară, cele mai scumpe achiziții fiind Islam Slimani de la Sporting, pentru 26 de milioane, respectiv Ahmed Musa de la CSKA Moscova, pentru 17 milioane.

Ranieri a încheiat prin a spune că titlul istoric cucerit cu Leicester sezonul trecut nu îi asigură postul la club.

"Nu cred că sunt de neatins, cum nu cred nici în cotele caselor de pariuri care mă văd ca fiind primul om demis. Meseria noastră este să antrenăm și să trăim cu presiunea. Fără presiune, nu poți face treabă bună", a mai spus Ranieri.

Leicester ocupă locul 11 în Premier League, cu 7 puncte după primele cinci etape. Manchester City ocupă prima poziție cu 15 puncte, în timp ce United se află pe 7, cu 9 puncte.

sursa: dailymail.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează