INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ranieri s-a descătușat înaintea meciului cu Swansea: ”Suntem în Ligă, omule! Dilli ding, dilly dong!”

Ranieri a anunțat că va schimba strategia, pentru că golgeterul Vardy va fi suspendat cel puțin 2 meciuri
Ranieri a anunțat că va schimba strategia, pentru că golgeterul Vardy va fi suspendat cel puțin 2 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Claudio Ranieri, managerul lui Leicester, a vorbit prima oară și despre titlu, transmițând rivalului Pochettino: "Stai calm, Mauricio!"

Claudio Ranieri a intrat în febra finalului de sezon. Italianul a fost mai efervescent ca niciodată la conferința de presă dinaintea meciului cu Swansea, oferind un show demn de Oscar. Managerul liderului a rostit în premieră cuvântul titlu, abia după etapa a 34-a!, uimindu-i pe reporterii englezi.

Provocat să vorbească despre șansele "vulpilor" la titlu, Ranieri a erupt ca o șampanie: "Suntem în Ligă, omule! Dilli ding, dilly dong! E fantastic, teribil... Felicitări proprietarilor, fanilor, jucătorilor, staffului și tuturor celor implicați. Nu-mi vine să cred ce-am realizat. E o performanță incredibilă. Acum ne vom concentra pe încercarea de a câștiga campionatul. Doar acest lucru ne-a rămas".

Italianul și-a încheiat delicios discursul: "Am 79 de puncte, dar nu-s de ajuns. Trebuie să luptăm mai mult. Eu sunt un tip pozitiv și mereu am încredere. Dacă Tottenham ne depășește, îi spun felicitări. Prefer să fiu însă cu 5 puncte deasupra. Am un mesaj pentru rivali. Mauricio, stai calm!".

"Echipele de top vor veni aici cu o mare provocare. Sunt foarte mândru și fericit pentru această performanță extraordinară"
Claudio Ranieri, manager Leicester

5 punctee avansul la șefie al lui Leicester față de Tottenham, cu 360 de minute înaintea finalului din Premier League

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează