INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

Rănit de război » Urko Pardo a rămas incoștient după un duel cu un adversar: 15 puncte de sutură la frunte

Urko Pardo, inconștient, la câteva clipe după șoc
Urko Pardo, inconștient, la câteva clipe după șoc

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 00:00

Urko Pardo, fostul portar rapidist, a avut nevoie de 15 puncte de sutură la frunte.

Urko Pardo, 33 de ani, portarul crescut la Academia La Masia a Barcelonei și care a tranzitat România într-un sezon teribil la Rapid (2008-2009), s-a transferat de patru ani la APOEL Nicosia.

A cucerit șase trofee în Cipru și așteaptă al 4-lea său titlu de campion. Dar n-a jucat prea mult în ultimul timp. De-abia s-a refăcut după o gravă accidentare la genunchi și iarăși a ajuns la spital.

În week-end, a avut un meci important, derbyul cu Omonia.

Spaniolul n-a rezistat decât 52 de minute pe teren. La o centrare de pe aripa dreaptă, Pardo a plonjat în careul mic la picioarele unui adversar. I-a luat mingea, a evitat golul oaspeților, însă atacantul Omoniei l-a lovit violent cu genunchiul drept în cap.

"Gata să mai donez sânge!"

Goalkeeperul era groggy. Și avea o rană imensă. Medicul echipei l-a bandajat și l-a trimis la spital, pentru operație. I-au închis tăietura de pe frunte cu 15 puncte de sutură!

Luni, după intervenția chirurgicală, arăta ca un rănit de război. Dar nu-și pierduse simțul umorului: "Dacă e nevoie să donez sânge pentru APOEL, o voi face!". A completat pe Twitter: "Bravo, băieți! Fantastică victorie". Galben-albaștrii câștigaseră cu 2-0 și rămân în fruntea clasamentului.

234 de partidea strâns Pardo la 7 cluburi într-o carieră de 13 ani (ultimele 3 echipe: Rapid, Olympiakos Pireu, APOEL)

4 meciuride campionat a jucat Urko Pardo la Rapid în sezonul 2008-2009

101 partidea adunat portarul la APOEL Nicosia în prima ligă cipriotă (din 2011)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  17 Februarie 2016, 11:27

Incepeti cu denumirea sportului, ca n-am inteles ce sport facea omul nostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează