INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Imagine de colecție » Boloni și-a vizitat la Manchester fostul elev devenit campion mondial: „Revedere după 12 ani”

Raphael Varane, alături de Ladislau Boloni // sursă foto: Instagram @ raphaelvarane
Raphael Varane, alături de Ladislau Boloni // sursă foto: Instagram @ raphaelvarane

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 07:50 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 09:35

Campionul mondial Raphael Varane (30 de ani), acum legitimat la Manchester United, a publicat marți seara o fotografie alături de antrenorul român Ladislau Boloni (70), cel care l-a pregătit în 2011, la scurt timp după ce fundașul fusese promovat la echipa mare a lui Lens.

Marți, într-o seară de Champions League, competiție pe care Raphael Varane o cunoaște prea bine, câștigând-o de 4 ori alături de Real Madrid, fundașul francez a fost vizitat la Manchester de Ladislau Boloni, cel care l-a antrenat la Lens între ianuarie și iunie 2011.

Cei doi s-au fotografiat împreună, în camera cu trofee de la „Old Trafford”, iar Varane a publicat imaginea.

Imaginea pe care se bazează răbufnirea lui Ancelotti: „Nu o spun eu, o spune tehnologia!”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 1-1
Imaginea pe care se bazează răbufnirea lui Ancelotti: „Nu o spun eu, o spune tehnologia!”

Raphael Varane și Ladislau Boloni, reuniți după 12 ani

M-am întâlnit cu antrenorul meu de la Lens, Laszlo Boloni. A fost prima dată când ne-am văzut în 12 ani!!”, a scris fundașul lui Manchester United.

Boloni a ajuns la Lens în ianuarie 2011, la o jumătate de an după ce Varane fusese promovat la prima echipă. Antrenorul român i-a dat încredere, l-a utilizat în 19 meciuri în cele 6 luni petrecute împreună, iar Varane s-a dezvoltat și a ajuns unul dintre cei mai mari fundași centrali ai lumii.

În vara lui 2011, la scurt timp după plecarea lui Boloni, Varane a fost transferat de Real Madrid, unde a ajuns să câștige 4 Ligi ale Campionilor și 3 campionate.

Din august 2021, campionul mondial din 2018 evoluează la Manchester United.

În cariera mea, am avut doi jucători care, în momentul în care începeam să vorbesc despre o problemă, înţelegeau deja după trei cuvinte unde vreau să ajung. Este vorba despre Raphael Varane şi Cristiano Ronaldo.

- Ladislau Boloni, în 2019

Tot din fotbalul internațional: 

Chivu, declarații cutremurătoare în Italia: „Dintoina îmi lua mințile. L-am pocnit pe Rossi din instinct animalic. Coechipierii mi-au sunat soția să o întrebe dacă sunt agresiv acasă”

Unde vor juca Răzvan Lucescu și PAOK? » România și Polonia și-au dat acceptul pentru a găzdui finala Cupei Greciei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  10 Mai 2023, 13:05

Respect Ladislau Boloni! Sper sa fie urmatorul selectioner al Romaniei pentru ca este antrenorul potrivit pentru reconstructie si se pricepe sa slefuiasca tineri cu potential

VardyParty
VardyParty  •  10 Mai 2023, 11:25
Postat de Catalynn.._. pe 10 Mai 2023, 10:22

Trist … Când te gândești ca și lui CR7 tot Loți i-a deschis orizontul. Nu pt ca a jucat la Steaua (rămân la părerea ca pt el a fost doar un job, sufletului lui rămânând la Tg Mureș) , dar omul chiar e bun, după mine peste Lucescu …

Daca poți separa omul de caracter (ca si la Lucescu) e bun-icuț… Dar, poți cu adevarat? La Steaua nu a fost job, a fost ușa de plecare catre Vest. In rest, maaare. Ronaldo chiar a zis de multe ori: de la ăsta (CR7 nu da nume, il stii cum e, decat cand e vorba de Sumudica. Acolo, all bets are off) - de la ăsta am invațat cum sa ratez penalty in finala de UCL. Catalynne, vorba unui tovaras ucrainean din Tel Avivi, “throw them your pink glasses”.

RV93
RV93  •  10 Mai 2023, 10:55

O sa isi puna si Edi al nostru o poza cu Buleica si Nistor de la balci.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează