INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Răscoala unui campion mondial: "M-a enervat când mi s-a spus să fiu ca Ramos. Lui i-a zis cineva să fie altfel?!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 16:32

Fundașul central Raphael Varane (25 de ani) a fost om de bază în naționala Franței care a câștigat Campionatul Mondial din Rusia.

În 2018 a luat și Liga Campionilor cu Real Madrid, însă recunoaște că e deranjat atunci când lumea îl compară cu Sergio Ramos, cel cu care împarte centrul apărării campioanei Europei.

"Uneori mi s-a cerut să joc precum Sergio Ramos, să fiu mai agresiv, să fiu ca unul, să fiu ca altul. Acum am stilul meu de joc și nu pot să spun că mi-a ieșit rău (râde). Multă lume a vrut să mă schimb. E o mândrie după acest Mondial să fiu acceptat așa cum sunt. Nu-mi mai poate cere nimeni să fiu altfel.

M-a enervat când mi s-a spus să fiu ca Ramos. Lui Ramos i-a zis cineva să fie alftel? Nu, l-au luat așa cum e. Și pe mine, de azi, mă vor lua tot așa. Mi s-a tot zis de la 7 ani că sunt drăguț, amabil, dar există un caracter puternic în spate. Da, sunt amabil, dar nu e doar asta. N-aș fi ajuns unde sunt dacă nu aveam caracter. N-aș fi rămas la Real Madrid 7 ani" a declarat Varane pentru L'Equipe.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
redshow
redshow  •  18 Iulie 2018, 17:36

La Fals Madrid daca nu esti rupator de oase nu esti apreciat !!! Pana si balerina a parasit echipa..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează