INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Răspuns GENIAL al administratorilor Turnului Eiffel după cererea lui Ibrahimovici :)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 17:39

Zlatan Ibrahimovici a declarat după meciul câștigat în fața lui Troyes, scor 9-0, că e dispus să rămână la PSG doar dacă statuia sa va înlocui Turnul Eiffel din Paris.

Administratorii celui mai vizitat monument al lumii au gustat gluma și i-au răspuns suedezului în aceeași notă, pe contul oficial de Twitter.

"Îmi place umorul tău Ibra, iar Paris văzut de aici este atât de frumos... dar Turnul sunt eu!", e mesajul de pe site-ul de socializare.

J'aime ton humour @Ibra_official @PSG_inside et la vue de @Paris est si belle d'ici... mais La Tour c'est moi ! https://t.co/YYCmtIloS0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
itidaunana
itidaunana  •  15 Martie 2016, 00:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  14 Martie 2016, 19:03
Postat de para.para pe 14 Martie 2016, 18:42

Episodul 1 - Ibrahimovici a facut o declaratie; Episodul 2 - Turnul Eiffel a raspuns; Episodul 3 - urmeaza, tineti aproape. Intr-un articol viitor urmeaza raspunsul lui Ibra. Asta da ziar de sport.

in episodul 303 urmeaza raspunsul lui ibra pana atunci episoadele se concentreaza pe drama crainicului de la chiajna si pe procesul teroristilor care i-au furat microfonul, de-ar fi dan in libertate si -ar da pumni in gura ca nici magda nici tolea nici elodia nu au dus la rangul de arta ca gesepeul bransa asta!

para.para
para.para  •  14 Martie 2016, 18:42

Episodul 1 - Ibrahimovici a facut o declaratie; Episodul 2 - Turnul Eiffel a raspuns; Episodul 3 - urmeaza, tineti aproape. Intr-un articol viitor urmeaza raspunsul lui Ibra. Asta da ziar de sport.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează