INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Răspunsul lui Solari pentru Guardiola îi va încânta pe toți fanii lui Real Madrid: „Nu ne vom certa pe un deceniu, când Real este cel mai mare club din istorie”

Santiago Solari, Real Madrid Foto: Reuters
Santiago Solari, Real Madrid Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 15:15

Antrenorul lui Real Madrid, Santiago Solari, a avut un răspuns clar pentru Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, care o exclusese pe campioana Europei din cele mai bune 3 echipe ale deceniului, nomizalizând doar Barca, Juve și Bayern.

"Pare că a omis intenționat Real Madrid. Nu ne vom certa pe un deceniu, când Real Madrid este cel mai bun club al secolului și cel mai mare din istorie. Normal că e și cel mai bun club din ultimii 10 ani. Și este pentru că nu subestimează pe nimeni, în nici o situație", a declarat Solari.

„Am spus-o de multe ori: care sunt cele mai bune echipe din ultimul deceniu? Barcelona, Bayern Munchen și Juventus. Acestea sunt cele mai bune trei echipe din Europa. De ce spun asta? Pentru că în fiecare sezon ele își câștigă întrecerea internă, Cupa. Sunt acolo în fiecare an, pentru ca sunt cei mai buni. Am spus că Barcelona, Bayern Munchen și Juventus sunt cele mai bune, pentru că orice s-ar întâmpla, ele o iau de la capăt. Este foarte dificil să faci acest lucru, să ai constanță. De 10 ani ei au meciuri din trei in trei zile timp de 11 luni. Asta respect și admir cel mai mult”
Pep Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  30 Ianuarie 2019, 19:15
Postat de grandetorito pe 30 Ianuarie 2019, 18:10

:))) Am inteles de unde vii si unde mergi... Nu te opresc! Nu accepti acuzele aduse echipei dupa dezvaluirile legate de testele anti-doping, nici din partea arbitrajelor partinitoare. Vechea poveste cu prestigiul competitiei... Daca UEFA nu avantaja Real Madrid, nu mai avea nimeni discutia legata de atentia selectiva pe care o echipa o acorda anumitor competitii sportive. Discutie care este ridicola si inutila. Nu exista echipa in lume care sa nu vrea sa castiga o competitie in care este inscrisa. Daca nu ii intereseaza cupa sau campionatul de ce nu se retrag?!?! :)))

Inteleg ca iti place teoria conspiratiei. UEFA ce castiga daca sustine pe real Madrid? Sunt sigur ca ai un raspuns si la asta. E o mafie, nu-i asa? Tot universul a complotat trei ani sa castige Real cupele alea. Si cand rezultatele erau pe teren, stim de ce, erau baietii dopati. Interesant e cum in campionatul intern nu erau dopati? Sau Perez are sfori doar in Liga si in rest e un pacalici fara influenta? Guardiola e un catalan care nu se dezminte, iar declaratia lui trebuie luata ca atare, un punct de vedere subiectiv, nu o afirmatie de batut in cuie.

almaviva
almaviva  •  30 Ianuarie 2019, 18:51
Postat de cneius pe 30 Ianuarie 2019, 16:01

Asa e ! Nimeni nu se poate pune cu o Real Madrid, sprijinita din plin de UEFA ! (vezi Ch.L. cistigate in ultimii ani)

Ineresant sa acuzi pe Real ca ar fi sprijinita de UEFA, in timp ce ignori multiplele cazuri cand Barcelona a beneficiat clar de ajutorul UEFA si arbitrilor sai. Imi amintesc de semifinala cu Chelsea de acum cativa ani, cand lui Chelsea i-au fost respinse cel putin 5 penalty-uri clare ca lumina zilei, iar pentru ca Chelsea conducea cu 1-0 arbitrul a prelungit meciul cu vreo 7 minute, doar doar vor egala (lucru pe care Barca l-a facut, calificandu-se astfel in finala). Acesta e un singur caz, mai sunt zeci de astfel ca exemple. Asa ca, las-o mai usor cu acuzele ca Barcelona nu e usa de biserica. Nu degeaba in Europa i se spune 'Uefalona.'

almaviva
almaviva  •  30 Ianuarie 2019, 18:44

Guardiola a ratat inca o data ocazia sa fie un gentleman, este incapabil sa admita ca forta sau talentul unui rival. Asa a fost dintotdeauna.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close