INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Răspunsul lui Kylian Mbappe când a fost întrebat despre salariul său: „Merit banii pe care îi câștig! Așa funcționează lumea”

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 10:08 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 10:49

Kylian Mbappe (25 de ani) a afirmat cu sinceritate că merită veniturile pe care le câștigă la Paris Saint-Germain, liderul din Ligue 1.

Întrebat dacă la PSG câștigă o sumă apropiată de 100 de milioane de euro pe an, starul parizienilor a evitat să vorbească deschis despre subiect: „Adevărul este că nu știu exact…”.

N-a mai răbdat » Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB - UTA, cu 4 zile înaintea meciului
FCSB
N-a mai răbdat » Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB - UTA, cu 4 zile înaintea meciului

Totuși, Kylian Mbappe a fost mult mai deschis atunci când a vorbit despre meritul său în privința sumei de bani pe care o încasează anual în calitate de fotbalist al lui PSG.

Kylian Mbappe: „Merit banii pe care îi câștig, nu i-am furat de la nimeni”

„La 12 ani am crezut și eu că sunt prea mulți bani în fotbal. Merit banii pe care îi câștig. Nu i-am furat de la nimeni. Așa funcționează lumea!”, a declarat Kylian Mbappe, conform Marca.

Și mama lui, Fayza Lamari, e de aceeași părere. Lamari a explicat că starul francez ar fi acceptat orice sumă ca salariu, deoarece economia de piață permite acest lucru.

„Nu există nicio vină sau rușine. Dacă am fi putut accepta 10.000 de milioane, am fi făcut-o pentru că există un sistem care permite acest lucru”, a precizat și mama lui Mbappe, potrivit sursei citate.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG urmează să expire în luna iunie a acestui an. Mbappe menține incertitudinea în privința viitorului său, deși conducerea liderului din Ligue 1 face toate eforturile posibile pentru a-și menține vedeta în echipă.

Florentino Perez, președintele „albilor”, speră mai mult ca niciodată să își îndeplinească visul de a-l aduce la Real Madrid pe Kylian Mbappe. De serviciile lui Mbappe s-au mai interesat și echipe precum Liverpool și Bayern Munchen.

Kylian Mbappe este cel mai bun marcator din istoria liderei din Ligue 1, PSG, cu 238 de goluri în 285 de meciuri oficiale. Mbappe a contribuit, de asemenea, cu 102 de pase de gol.

180.000.000de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

El este detașat golgheterul la zi din campionatul Franței, cu 19 goluri marcate în Ligue 1. Ben Yedder, cu doar nouă goluri, ocupă poziția secundă.

VIDEO Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Citește și: 

Gigi Becali l-a „transferat” pe „Demba Ba”: „Va juca cu echipele mici. Cu cele mai puternice intră Lixandru”
FCSB
Gigi Becali l-a „transferat” pe „Demba Ba”: „Va juca cu echipele mici. Cu cele mai puternice intră Lixandru”
„A fost păcatul tinereții” » Concluziile lui Carlo Ancelotti după eliminarea Realului din Cupă: „Vinicius? Este de înțeles”
ATLETICO - REAL MADRID 4-2
„A fost păcatul tinereții” » Concluziile lui Carlo Ancelotti după eliminarea Realului din Cupă: „Vinicius? Este de înțeles”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ntmarcel4
ntmarcel4  •  19 Ianuarie 2024, 15:04

'Asa (nu ) functioneaza lumea'...mare fotbalist, mare ganditor!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Ianuarie 2024, 10:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează