INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MIAMI

Răsturnare de situație în cariera lui Totti? Unde ar putea ajunge legenda Romei în această vară

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 17 mai 2017 13:23

Deși Roma refuză să-i prelungească contractul scadent la finalul acestui sezon, Francesco Totti, 40 de ani, este pe cale să amâne sfârșitul carierei, fiind în cărți pentru un transfer în SUA, la Miami FC, anunță Gazzetta dello Sport.

Legendarul atacant al Romei ar putea ajunge la clubul din liga secundă după un sfert de deceniu petrecut în slujba "capitolinilor", fiind așteptat de bunul său prieten, Alessandro Nesta, 41 de ani.

Fostul fundaș al lui AC Milan este actualul antrenor al grupării înființate în 2015 și deținute parțial de o altă legendă a fotbalului italian, Paolo Maldini.

"Totti este încă în mare formă. Consider că un fotbalist trebuie să simtă, să știe când a sosit momentul să spună stop, înainte de oricine", a declarat Nesta, într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

În ciuda faptului că i s-a propus un contract de 6 ani pentru postul de director sportiv al Romei, decarul este încă indecis în privința viitorului său după 28 mai, atunci când va păși pentru ultima oară pe teren în tricoul "capitolinilor", pe Stadio Olimpico, în ultima etapă din Serie A, contra celor de la Genoa.

Noua înțelegere propusă de președintele James Pallotta ar urma să intre în vigoare din 1 iulie.

307 goluriîn 784 de meciuri a reușit Francesco Totti pentru AS Roma, record absolut al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează