INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Voia să plece de la PSG, însă președintele Al-Khelaifi i-a stricat planurile

Articol de - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 11:01 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 12:35

PSG ar fi activat opțiunea de prelungire a contractului lui Mauricio Pochettino. Nu se mai întoarce la Tottenham. 

  • PSG a ratat în acest sezon titlul în Liga 1 și a prins „doar” semifinalele Ligii Campionilor;

L-a anunțat Pochettino pe președintele Al-Khelaifi că vrea să plece?

Cotidianul francez Libération a scris că Mauricio Pochettino ar fi nefericit pe „Parc des Princes", nemulțumit de echipă și de organizarea clubului, anunțându-i pe directorul sportiv Leonardo și pe președintele Nasser al-Khelaïfi că ar vrea să plece chiar acum. 

Ar fi încercat să pună capăt acordului pentru a se întoarce la Tottenham, echipă pe care o pregătise cinci ani și jumătate, până în noiembrie 2019.

Pochettino are acum contract până în 2023 la PSG

Daily Telegraph a anunțat însă astăzi că Poche nu va reveni la Spurs. Nu acum, cel puțin. Clubul francez ar fi activat opțiunea de prelungire pentru încă un an a contractului, care expiră pe 30 iunie 2023!

34 de meciuriare Mauricio Pochettino la PSG: 23 de victorii, 4 egaluri, 7 eșecuri; a cucerit două trofee (Cupa și Supercupa Franței)

14 lunia fost liber de contract antrenorul argentinian după despărțirea de Tottenham (noiembrie 2019 - ianuarie 2021)

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Știrea momentului în Ucraina » Cine vine în locul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev și când e preconizată mutarea

Anunț-șoc în Spania: Sergio Ramos le-ar fi cerut colegilor să nu accepte tăierile salariale!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  08 Iunie 2021, 13:12
Postat de enigmaticul pe 02 Iunie 2021, 16:18

Poate să rămână încă 5 ani, nu va lua UCL, indiferent câte miliarde va mai pompa qatarezul!! Apogeul a fost atins anul trecut, încet dar sigur echipa începe curba descendentă, mai ales dacă vor mai pleca 1-2 jucători importanți.

Daca ramanea Tuchel anul asta avea sanse mari sa castige UCL...City era de batut in semifinala...anul trecut a fost Bayern de neoprit cu tot lotul valid....Pochetino este antrenor mediocru,nu il recomanda nimic sa antreneze pe PSG...

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Iunie 2021, 16:18

Poate să rămână încă 5 ani, nu va lua UCL, indiferent câte miliarde va mai pompa qatarezul!! Apogeul a fost atins anul trecut, încet dar sigur echipa începe curba descendentă, mai ales dacă vor mai pleca 1-2 jucători importanți.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează