INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Răsturnare de situație pentru Ionuț Radu. Inter nu-l mai vrea » Unde ar putea ajunge

Ionut Radu nu mai este dorit la Inter
Ionut Radu nu mai este dorit la Inter

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 12:53

Împrumutat la Parma până la sfârșitul acestui sezon, Ionuț Radu, portarul în vârstă de 22 de ani, va fi dat de Inter ca monedă de schimb la transferul lui Juan Musso (25), de la Udinese.

În urmă cu zece zile, impresarul Oscar Damiani susținea că există doar un scenariu pentru Ionuț Radu. „Giuseppe Meazza". „Mulți agenți au interes să arunce zvonuri. Pentru Radu, nu există alt plan. De la Parma, se întoarce la Inter. Avem încredere totală în ce ne-a spus clubul nerazzurro", declara acesta pentru Tuttomercatoweb.

Întâi, Handanovic. Apoi, Musso

Numai că ziariștii peninsulari au altă variantă. Potrivit Gazzettei dello Sport, portarul în vârstă de 22 de ani nu intră în planul grupării lombarde pentru viitorul apropiat.

În primul rând, scrie GdS, antrenorul Conte și șefii lui Inter vor să-i prelungească angajamentul lui Samir Handanovic. Chiar dacă are 35 de ani, slovenul va rămâne titular indiscutabil. Și milanezii vor să-l păstreze până în 2022 (actualul acord expiră în 2021). În același timp, nerazzurrii vor și un al doilea goalkeeper de valoare. 

Iar Radu nu ar ocupa nici acest loc. Inter ar vrea să-l ia pe Juan Musso. Chiar dacă „tricolorul" e jucătorul său și ar veni gratis, iar argentinianul ar costa 30 de milioane! Potrivit cotidianului roz, Radu ar putea fi folosit ca monedă de schimb în această afacere. Și, dacă Udinese acceptă tranzacția, ar juca pe „Dacia Arena".

9,5 milioane de eurovalorează Ionuț Radu, potrivit site-ului transfermarkt.de

12 milioane de euroeste cota lui Juan Musso, portarul de 25 de ani al lui Udinese

VIDEO Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona șochează: „Am fost dependent de droguri, sunt și voi fi în continuare”

L-a salvat Lionel Messi? Cauțiunea lui Ronaldinho, plătită dinspre Barcelona!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  09 Aprilie 2020, 16:30

Mi s-a parut fortata promovarea lui ca titular la Genoa. Si intr-adevar n-a rupt gura targului in Serie A. Trebuie sa plece intr-un loc unde sa joace meci de meci, altfel ajunge ca Pantilimon.

dora
dora  •  09 Aprilie 2020, 13:54

Aceasta este ”valoarea” celui mai bun fotbalist român al anului 2019. Nici măcar rezervă la Inter. Si rezerva rezervei de la Parma. Desi, inainte de a semna cu Parma, i se promisese că va juca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează