INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Răsturnare de situație » Șefii Barcelonei aduc un antrenor trecut pe la marea rivală Jucătorii și-au dat acceptul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 12:07

Luis Enrique va pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, după 3 ani, iar șefii echipei au stabilit cine va fi noul antrenor.

Deși Juan Carlos Unzue, antrenorul secund al echipei, era văzut ca favorit, lucrurile s-au schimbat după ce acesta s-a certat cu Neymar. 

Astfel, presa din Spania anunță că Ernesto Valverde, tehnicianul lui Athletic Bilbao, va fi noul antrenorul al catalanilor, iar anunțul va fi făcut la finalul lunii.

Conducerea Barcelonei crede că Valverde are suficientă experiență și că este familiarizat cu campionatul Spaniei. În plus, jucătorii Barcelonei și-au dat acceptul pentru ca Valverde să fie numit antrenor principal.

Ernesto Valverde, 53 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Espanyol, Olympiacos, Villarreal, Valencia și Athletic Bilbao. Ca jucator, a evoluat la Deportivo Alaves, Espanyol, FC Barcelona, Athletic Bilbao și RCD Mallorca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  17 Mai 2017, 16:10

Care mare rivala ratatilor

fancraiova
fancraiova  •  17 Mai 2017, 15:09

Pai si care e marea rivala daca nu este Real Madrid ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează